Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

DEİVİD: YÖNETİM BİLİR

F.Bahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledİ. 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, ''Kulübümü çok seviyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, özellikle gönderileceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Şu an ayrılmayı düşünmüyorum ve kafamdan böyle şeyleri geçirmiyorum'' dedi.

GEÇEN SEZON İYİ DEĞİLDİM

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, ''Ben kulübümü çok seviyorum ve burada herkesle iyi anlaşıyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli. Fenerbahçe'de oynamayı düşünüyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki geçen sene çok iyi performans sergilemedim ama bu demek değil ki bu sene aynı şeyler olacak'' diye konuştu. Brezilyalı yıldız, yeni sezondaki hedefi için ise ''İsteğim, arzum ve hedefim bu sezon daha çok gol atıp, daha iyi bir performans ortaya koymak'' ifadesini kullanırken, kendisine herhangi bir teklif olmadığını da dile getirdi.

CARLOS BÜYÜK OYUNCU

Deivid, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos için övgü dolu ifadeler kullandı. Real Madrid'den sarı-lacivertli kulübe gelen Brezilyalı yıldızın çok büyük bir oyuncu olduğunu kaydeden Deivid, ''Kazanmaya alışkın bir futbolcu. Brezilya'nın 5. kez Dünya Kupası'nı kazandığı kadrodaydı. Bizim ondan öğreneceğimiz ve onun bize öğreteceği çok şey var'' şeklinde konuştu. Almanya'nın Schalke 04 takımından Galatasaray'a transfer olan vatandaşı Lincoln'e de değinen Deivid, ''Brezilya'da bir iki kez karşılıklı oynadık. Çok iyi bir oyuncudur. Zaten Schalke 04'te kendini kanıtladı. Galatasaray'a güç katar ama Fenerbahçe'nin önüne geçemeyeceğini umuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

05.07.2007


 

Florya'da Lincoln izdihamı

G.Saray'da taraftarların en çok ilgi gösterdiği yeni transfer Lincoln, dün yoğun imza talepleri nedeniyle uzun bir süre tribünün önünden ayrılamadı. Yıldız oyuncu, hiçbir taraftarı kırmayarak bol bol imza dağıtırken, bir ara taraftarların içinde adeta kayboldu.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını, yaptığı kondisyon idmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın saha bölümüne katılmazken, Alman çalıştırıcının salonda idman yapan oyuncularla ilgilendiği öğrenildi. İdmanda bir grup oyuncu salonda çalışırken, diğerleri sahada koşu yaptı. Daha sonra iki grup da salonda kondisyon çalışması yaptı. Tekrar sahaya dönen futbolcular, burada yaklaşık 45 dakika süren kondisyon ve dayanaklılığa yönelik tempolu koşular yaptı.

HAKAN ŞÜKÜR EN ÖNDE

Sıcak havada yapılan antrenmanda adeta futbolcuların pestili çıktı. Futbolcular antrenman sonrasında bol bol sıvı tüketerek rahatlamaya çalıştı. Antrenmanda en çok zorlanan futbolculardan biri de yeni transfer Lincoln olurken, Hakan Şükür'ün yer aldığı bu grupta yer alan Brezilyalı futbolcunun, sürekli geride kalması dikkati çekti. Hakan'ın ise yaşına rağmen tempolu koşularda en önde yer aldığı ve zorlanmadığı gözlendi. Taraftarlar ayrıca, evlendikten sonra ilk kez antrenmana çıkan Okan'a da ''Mutluluklar Okan'' diye tezahürat yaptı

LİNCOLN KURTULAMADI

Antrenman sonrasında futbolculardan Hakan Şükür, Arda, Song ve Lincoln taraftarlara imza dağıttı. Taraftarların en çok ilgi gösterdiği Lincoln, yoğun imza talepleri nedeniyle uzun bir süre tribünün önünden ayrılamadı. Yıldız oyuncu, hiçbir taraftarı kırmayarak bol bol imza dağıtırken, bir ara taraftarların içinde adeta kayboldu.

3 YENİ FORMA TANITILDI

Galatasaray Kulübünün Kalamış Tesislerinde yapılan forma tanıtımında futbolcular, beyaz, siyah ve klasik parçalı 3 farklı model ile top koşturacaklar. Galatasaraylı futbolcuların 2007-2008 futbol sezonunda giyeceği formalar; beyaz, siyah ve klasik parçalı üç farklı modelden oluşuyor.

05.07.2007


 

Doğan, Yattara'yı sahada azarladı

UEFA İntertoto Kupası 2. turunda hafta sonu sahasında Arnavutluk'un FK Vllaznia takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'un dün sabahki çalışmasında tatsızlık yaşandı.

Teknik direktör Ziya Doğan, antrenman başlamadan önce, dün akşam ülkesinden dönen Yattara'yı, Trabzon'a geç dönmesinden dolayı saha içinde azarladı. Bunun üzerine idmandan ayrılan Yattara, soyunma odasına döndü. Kulüp Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Yattara ile soyunma odasında bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Yattara, idmana döndü ve takımdan ayrı olarak koştu. Caner Çuvalcıoğlu, Ziya Doğan'ın ülkesinden geç dönmesi nedeniyle Yattara ile tartıştığını belirterek, ''Yattara da bunun üzerine üzüldü ve idmandan ayrıldı. Haksız olduğunu kabul etti ve idmana döndü. Şimdi de takımdan ayrı olarak çalışıyor'' dedi.

05.07.2007


 

Cisse: Beşiktaş'ta mutlu olacağım

Beşiktaş'ın yeni transferi Edouard Cisse, Türkiye'ye gelmekten dolayı pişmanlık duymadığını açıkladı.

Ligtv.com.tr sitesinin Fransız basınından derlediği habere göre Cisse Türkiye'ye gelmeden önce Jean Tigana ve Nicolas Anelka ile konuştuğunu ve onlardan olumlu bilgiler aldıktan sonra bu teklifi kabul ettiğini söyledi. Eski kulübü Paris Saint Germain'i unutmayacağını sözlerine ekleyen Cisse "Bu bir veda değil. Elbette bir gün geri döneceğim. Beşiktaş'a transferim çok çabuk gerçekleşti. Kararımdan pişman değilim. Paris Saint Germain'in beni elinde tutmak için birşey yapmadığını hissettiğim için ayrıldım. Ama Beşiktaş çok büyük bir camia. Burada çok mutlu olacağıma eminim" ifadesini kullandı.

05.07.2007


 

Fatih Tekke'nin transferi çok zor

Rusya'nın St. Petersuburg kentinin takımı olan Zenit'in, milli futbolcu Fatih Tekke'yi bırakmayacağı bildirildi.

Rusya'da günlük yayınlanan ''Sport Ekspress'' gazetesinde yer alan haberde, Tekke'nin Trabzonspor'a gideceği yolundaki haberlerin çıktığı hatırlatılarak, Zenit'in golcü futbolcuyu bırakma niyetinde olmadağı vurgulandı. Zenit Teknik Direktörü Konstantin Sarsaniya, gazeteye, ''Zenit, sözleşmesinin sonuna kadar Tekke'yi bir yere bırakmaya hiç niyetli değil. Bu golcüye ihtiyacımız var. Değil onu kiralık vermek, kendisi gitmek istese bile Fatih Tekke'yi bırakmayız'' açıklamasını yaptı.

05.07.2007


 

G.Saray, Efes'in oyun kurucusu Cüneyt'i transfer etti

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen'nin oyun kurucusu Cüneyt Erdem'i renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve geçtiğimiz günlerde de Darüşşafaka'dan Erdem Türetken'i transfer eden sarıkırmızılı takım, Cüneyt Erdem ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tofaş'ın altyapısında yetişen 1977 doğumlu ve 1.85 boyundaki Cüneyt, geçtiğimiz sezon 27 maçta 5.81 sayı ortalaması yakalayarak, maç başına 2.6 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, geçen yıl Avrupa Ligi'nde de 4.8 sayı, 1.2 asist ortalamasıyla oynadı.

05.07.2007


 

Eyüp birinci oldu

1. Karadeniz Oyunları, 2. Etap Bisiklet Yarışı'nda birinciliği Türkiye'den Eyüp Karagöbek, elde etti.

Rize-Trabzon arasında yapılan 81 metrelik güzargahtaki yarışa 6 ülkeden toplam 34 sporcu katıldı. Eyüp Karagöbek, yarışmayı 1.54.50'lik derecesiyle kazanırken ikinciliği Moldova'dan Mocan Alexandru 1.54.54'lük derecesiyle elde etti.

05.07.2007


 

Avrupa'da yılın flaş transferleri

Fenerbahçe'nin flaş transferi dünyada yankı bulmaya devam ediyor. Real Madrid'den transfer edilen Roberto Carlos ESPN'in internet sitesindeki değerlendirmeye göre Avrupa'nın en önemli 4. transferi olarak gösterildi.

Avrupa'da büyük yankı uyandıran 11 yıllık Real Madridli Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferi büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre Roberto Carlos listede bedelsiz olarak transfer olan tek futbolcu oldu. Türkiye'den listeye sadece Roberto Carlos girerken listedeki eski bir dost da dikkati çekti. Bir dönem G.Saray'da oynayan ama ülkemizden farklı bir şekilde ayrılan Franck Ribery listede Roberto Carlos'un hemen önünde yer aldı. Bayern Münih'e 17.5 milyon pounda Euro'ya transfer olan Ribery, bu sezonAlman temsilcisinin en önemli yıldızlarından biri olacak. ESPN'in değerlendirmesinde 1 numaraya ise Fernando Torres oturdu. Atletico Madrid'den Liverpool'a transfer olan İspanyol golcü Avrupa'nın en önemli transferi olarak değerlendirildi.

Torres'e 27 milyon pound

Fenerbahçe'nin flaş transferi dünyada yankı bulmaya devam ediyor. Real Madrid'den transfer edilen Roberto Carlos ESPN'in internet sitesindeki değerlendirmeye göre Avrupa'nın en önemli 4. transferi olarak gösterildi. Avrupa'da büyük yankı uyandıran 11 yıllık Real Madridli Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferi büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre Roberto Carlos listede bedelsiz olarak transfer olan tek futbolcu oldu. Türkiye'den listeye sadece Roberto Carlos girerken listedeki eski bir dost da dikkati çekti. Bir dönem G.Saray'da oynayan ama ülkemizden farklı bir şekilde ayrılan Franck Ribery listede Roberto Carlos'un hemen önünde yer aldı. Bayern Münih'e 17.5 milyon pounda Euro'ya transfer olan Ribery, bu sezonAlman temsilcisinin en önemli yıldızlarından biri olacak. ESPN'in değerlendirmesinde 1 numaraya ise Fernando Torres oturdu. Atletico Madrid'den Liverpool'a transfer olan İspanyol golcü Avrupa'nın en önemli transferi olarak değerlendirildi.

1.Fernando Torres: Atletico Madrid'dan Liverpool'a , 27 milyon pound. 2. Thierry Henry: Arsenal'den Barcelona, 16.1milyon pound. 3. Franck Ribery: Marsilya'dan Bayern Munih'e, 17.5milyon pound. 4. Roberto Carlos: Real Madrid'den Fenerbahçe'ye, (bedelsiz). 5. Anderson ve Nani: Porto ve Sporting Lisbon'dan Manchester United'a, 30milyon pound. 6. Miroslav Klose: Werder Bremen'den Bayern Munih'e, 10milyon pound. 7. Owen Hargreaves: Bayern Munih'ten Manchester United'a, 17milyon pound. 8. Eric Abidal: Lyon'dan Barcelona'ya, 10 milyon pound. 9. Yaya Toure: Monaco'dan Barcelona'ya, 6.7milyon pound. 10. Darren Bent: Charlton'dan Tottenham Hotspur'a, 16.5 milyon pound

05.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004