Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Müşerref Lal Mescid’e savaş açtı

Pakistan’ın başkenti İslamabad’da, İslami öğrencilerle polis arasında çatışmaların meydana geldiği caminin çevresinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine rağmen, ölü sayısının 16’ya ulaştığı bildirildi. Hastane kaynakları, dün sabah saatlerinde bir ceset daha getirildiğini belirtirken, etrafı kuşatılan camide bulunan dini liderlerden biri, bazı koşullarla teslim olmaya hazır olduklarını açıkladı.


Hamas BBC muhabirini bıraktırdı

İngiliz Yayın Kuruluşu BBC’nin Gazze’deki muhabiri Alan Johnston’ın serbest bırakıldığı bildirildi. Johnston’ın serbest bırakılması amacıyla yürütülen

İsrail: Ilımlı Müslümanlarla aynı cephedeyiz!

İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, İsrail ve ılımlı Müslüman ülkelerin aynı tehditlerle karşı karşıya olduklarını ileri sürdü. Livni, Paris’te Fas D


  İran’da reformcu gazeteye kilit

İran’ın önde gelen reformcu gazetelerinden Hemmihan (yurttaş) gazetesinin yayını geçici olarak durduruldu. Tahran Savcılığı, gazetenin sahibi Hüseyin Kerbasçi’nin gerekli şartları taşımadığı gerekçesiyle gazetenin yayınını geçici olarak durdurdu.


  Wolfowitz geldiği yere döndü

ABD savunma bakan yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Irak savaşının mimarlarından sayılan ve en son Dünya Bankası başkanlığından olaylı şekilde ayrılmak zorunda kalan Paul Wolfowitz, kendisine ülkenin en önemli muhafazakar düşünce kuruluşlarından American Enterprise Institute’ta (Amerikan Girişim Enstitüsü-AEI) iş buldu.


  Merkel’in tercihi döner

Almanya Başbakanı Angela Merkel, başkent Berlin’de düzenlenen bir yaz eğlencesinde yaklaşık 20 çeşit yemek arasından döneri tercih etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004