Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

FELDKAMP 6+1'E SEVİNDİ

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+1 olarak belirlemesinden sonra bir oyuncu alabileceklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takım Cenevre kampında ilk ciddi hazırlık maçını bugün Anderlecht ile oynayacak. Kanal D maçı canlı yayınlayacak.

Galatasaray, İsviçre kampının 3. gününde futbolcular kros ağırlıklı bir çalışma yaptı. Kamp yapılan otelin bahçesindeki parkurda koşan futbolcular daha sonra 30 dakikalık bir kondisyon antrenmanı yaptı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp sabah antrenmanını iptal ederken, Galatasaray akşam antrenmanını, bugün Anderlecht karşılaşmasının oynanacağı Bern'deki Stade de Suisse'de yaptı.

YETİŞİR Mİ?

Öte yandan Feldkamp, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+1 olarak belirlemesinden sonra bir oyuncu alabileceklerini söyledi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alman Teknik Adam, federasyonun almış olduğu kararın kulüplerin altyapısını çok fazla etkilemeyeceğini kaydeden Feldkamp, "İyi altyapıları olan takımlar zaten her zaman üste çıkacaktır. Kulüpler 'daha ne gibi işler yapabiliriz' diye düşüneceklerdir" dedi. "Yapılacak yeni bir transferi kampa yetiştirilmesini istiyor musunuz?" şeklindeki bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "O çok erken olur ama gökten iyi bir oyuncu düşerse onu da almam demem. Futbolda her şey mümkün öyle bir şey olabilir. Yeni alınacak futbolcu hakkında Adnan Sezgin ile konuşacağız" cevabını verdi.

ANDERLECHT'LE MAÇ BUGÜN

Bu arada Galatasaray yeni transferleri ile ilk kez D Spor ekranlarında olacak. Bern’de OBI Cup’ta ilk kez yeni transferleri ile RSC Anderlecht karşısına çıkacağı karşılaşma ve daha sonra oynayacağı hazırlık karşılaşmaları, uydu üzerinden yayın yapan D Spor ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Galatasaray ile Belçika Şampiyonu Anderlecht’in karşılaşacağı OBI Cup-2007 ilk maçı, bugün 19.30’da D Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Rüştü: Herşey mükemmel

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş'ta kaleci Rüştü Reçber, "Herşey mükemmel gidiyor. Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek ve bunu şimdiden başardık" dedi. Kampta bir basın toplantısı düzenleyen Milli kaleci, "Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek. Şu an için de bunu başardık. Ama ilerleyen zamanla birlikte bu uyum ve sevgi ortamını daha da geliştireceğiz. Herşey mükemmel gidiyor. Hocamız Ertuğrul Sağlam ile birlikte çok iyi bir ortam oluşturduk. Buradaki takım arkadaşlarım da beni çok iyi karşıladılar. Bir kez daha hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

10.07.2007


 

Real Madrid'in yeni hocası Alman Schuster oldu

İspanya'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid'te teknik direktörlük koltuğuna Alman Bernd Schuster oturdu.

İspanya La Liga'da 4 yıl aranın ardından Real Madrid'e yeniden şampiyonluk sevinci yaşatan İtalyan teknik direktör Fabio Capello'nun takımdan gönderilmesinin ardından, 47 yaşındaki Alman Schuster, takımın başına getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Bernd Schuster ile anlaşma sağlandığı ve ilerleyen saatlerde Alman teknik adamın basının önüne çıkacağı belirtildi. Tecrübeli teknik adam Schuster, La Liga'da son iki sezondur Getafe'yi çalıştırıyordu. Son 4 yılda 8 teknik direktörün göreve getirildiği Real Madrid'te Capello'nun oturtmaya başladığı ve şampiyonlukta etkili olan hücum futbolunun devam edip etmeyeceği ise tartışılıyor. Öte yandan Getafe ile halen sözleşmesi bulunan Schuster'in, 9 kez Avrupa şampiyonu olan Madrid ekibine gelmek için 480 bin avroluk tazminatı kendisinin ödediği bildirildi.

10.07.2007


 

F.Bahçe kafilesi Viyana'da

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Sarı-lacivertliler, Avusturya'nın başkenti Viyana'ya 100 kilometre mesafedeki Bad Tatzmanndorf'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe 22 Temmuza dek sürecek kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak. Tedavi için ülkesi Brezilya'ya giden Alex kamp kadrosunda yer almazken, Stephan Appiah ve yeni baba olan Semih Şentürk'ün bugün kampa katılacağı bildirildi.

10.07.2007


 

Trabzonspor'd İntertoto sevinci

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur ilk maçında Arnavutluk'un Vllaznia takımını 6-0 yenerek Avrupa kupalarında tarihinin en farklı galibiyetini alan Trabzonspor, rövanş maçına oldukça rahat çıkacak.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak, takımın sezon hazırlıklarına yeni başladığını ve bu nedenle karşılaşmaya iyi hazırlanma imkanı bulamadıklarını dile getirerek, ''10 günlük kamp ile bu maça hazırlandık. Ancak yeni arkadaşların da katılımıyla farklı bir skor oldu'' dedi.

YOLCULUK CUMA GÜNÜ

Trabzonspor, rövanş maç için 13 Temmuz Cuma günü Arnavutluk'a gidecek. Özel uçakla 14.00'de Tiran'a gidecek olan bordomavili takım, oradan karayoluyla 1,5 saat uzaklıkta bulunan maçın oynanacağı Shkoder'e geçerek son antrenmanı gerçekleştirecek. 14 Temmuz Cumartesi günü Shkodra kentinde Loro Boriçi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, İrlandalı hakem Alan Kelly'in yöneteceği bildirildi.

10.07.2007


 

Boğaziçi Yüzme Yarışı Pazar günü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından geleneksel olarak her yıl Temmuz ayında düzenlenen 'Asya'dan Avrupa'ya Uluslararası Boğaziçi Yüzme Kürek Kano ve Yelken Yarışları'nın 19'uncusu 15 Temmuz 2007 Pazar günü İstanbul Boğazı'nda yapılacak.

Bu yıl rekor katılımla gerçekleştirilecek organizasyona yurt içinden ve dışından büyük ilgi var. Türkiye'nin yanı sıra 18 ülkeden 54'ü bayan toplam 466 yüzücünün katılacağı yarışların ana sponsorluğunu son dört yıldır olduğu gibi bu yıl da SAMSUNG yapıyor. ARISTON, Daylong, Cömertler Matbaacılık, CNN Türk, Power FM, Hacı Bekir, Likkon ve The Marmara da ayrıca sponsor desteği veriyor.

10.07.2007


 

Ender yuvaya döndü

Milli basketbolcu Ender Arslan, bir sezon sonra Efes Pilsen'e döndü. Başarılı oyun kurucu, aynı sezonda Union Olimpija, Tau Ceremica ve Panianios'da forma giydikten sonra yeniden yuvasına geldi.

Ender Arslan, 1 sezon süren Avrupa macerasının ardından Efes ile anlaştığını açıkladı.

Öte yandan İspanya'da 316 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak (A) Milli Takım'da sağlık kontrolleri başladı. Oyuncular Ender, Serkan, Ömer ve Engin tepeden tırnağa kontrolden geçirildi.

10.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004