Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Elimiz yine boyanacak

22 Temmuzda yapılacak seçimlerde kullanılacak boyaların dağıtımına başlandı. Devlet Malzeme Ofisinin seçim boyalarının alımı için açtığı ihaleyi kazanan Bmcolor firması yetkilileri, ürettikleri 180 bin şişe seçim boyasının Devlet Malzeme Ofisine teslimatının tamamlandığını bildirdi.


Türkiye’yi bilen siyasetçi öne çıkacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, Atatürk Havalimanı VIP salonunda yaptığı açıklama da, Türkiye’yi karış karış gezerek seçim çalışmalarını yür

Erdoğan’dan Çankaya sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 11. cumhurbaşkanını yeni Meclis’in seçeceğini belirterek, muhalefetle uzlaşma arayacağını açıkladı. Erdoğan, tek aday d


   3 parti barajı geçiyor

Başkent Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan “Türkiye Siyasi Eğilimler Araştırması”na göre, AKP, CHP ve DP barajı aşıyor.


  OKS birincisi İstanbul’dan

2007 OKS Sınavı birincisi 500 tam puan alan İstanbul Büyükçekmece Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu’ndan Fatih Özkan oldu. Millli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bakanlık Başöğretmen Salonu’nda, düzenlediği basın toplantısı ile Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonuçlarını açıkladı.


  Enis Öksüz: Hizmet üretene ihtiyaç var

DP Mersin milletvekili adayı Enis Öksüz, Türkiye’nin barışçı, uzlaşmacı ve hizmet üreten bir partiye ihtiyacı olduğunu söyledi.


  Edirne’de 35 bin 732 gurbetçi oy kullandı

Edirne’de, Kapıkule ile İpsala Sınır Kapıları’nda 25 Haziranda başlayan oy kullanma işleminde, düne kadar 35 bin 732 gurbetçi oy kullandı.


  Şırnak'ta patlama: 1 şehit

Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının askerlerin geçtiği sırada patlaması sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit oldu.


  ‘Şafak’ Eylül’e ertelendi

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Güneş Sistemi’ndeki asteroid kuşağının iki büyük gök cismini keşfedecek Dawn (Şafak) uzay aracının fırlatılışını Eylül’e erteledi.


  Her 12 gençten birisi çete üyesi

Meclis Çocuk ve Gençlerdeki Şiddeti Araştırma Komisyonu’nun raporu, Türkiye’de her 12 gençten birinin çete üyesi olduğunu ortaya koydu.


  İnternet kullanımında yedinciyiz

Avrupalıların yüzde 38,9’u internet kullanıcısı iken, Avrupa ülkeleri arasında en fazla internet kullanan ülke 50 milyon 471 bin kişi ile Almanya. Türkiye ise 16 milyon internet kullanıcısı ile 7. sırada yer alıyor.


  Hem sigaraya hem alkole son

Sigara bıraktırma ilacı Champix’in alkolü bırakmada da etkili olabileceği ortaya çıktı.


  Bin engelliye bin bilgisayar

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği (TÜGED) başlattığı “bin engelliye bin bilgisayar” kampanyası çerçevesinde 30. bilgisayarını sahibine teslim etti.


  MÜSİAD’dan, Lübnan’a ambulans hediyesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Bolat başkanlığında bir heyet, Lübnan’ın Trablus şehrindeki Darüşşifa Hastanesi’ne bir adet ambulans hediye etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004