Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

APPIAH - KURANYİ GERÇEĞİ

Appiah, Schalke tarafından resmen istendi. Karşılığında ise F. Bahçe Kuranyi ve Halil Altıntop için bir teklif yaptı. Fakat Alman Kulübü 21 milyon euroluk bir cevap verdi. Fenerbahçe transfer görüşmelerinde ipleri bu cevapla koparttı.

Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması sebebi ile Fenerbahçe Kulübü bu konuda bir açıklama yapma gereği duydu. Kulüp, internet sitesinden yaptığı açıklamada Alman basınına konu olan haberlerle ilgili olarak yaşanan gelişmeleri şöyle özetledi:

Oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması nedeni ile kulübümüz bu konuda bir açıklama yapmayı uygun görmektedir. Alman basınına konu olan haberle ilgili olarak yaşanan gelişmeler özetle şöyledir;

Shalke04 kulübünden Andreas Müller, oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak kulübümüze telefonla başvurmuş ve görüşme talebini iletmiştir. Kulübümüzün kurumsal yapısı gereği bu tür başvuruların sözlü olarak değil yazılı olarak yapılması gerektiği ve bu nedenle söz konusu talebin kulübümüze yazılı olarak iletilmesi kendilerinden istenmiştir.

Bunun üzerine Shalke04 yönetimi kulübümüze yazılı olarak başvurmuş ve oyuncumuz Stephan Appiah’ı transfer etmek istediklerini ve bonservis bedeli olarak 4 milyon euro önerdiklerini bildirmişlerdir.

Shalke04’ün bu yazılı teklifine karşı, verilen resmî yanıtta kulübümüz Schalke04’ün oyuncularından Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop ile ilgilendiğini ve transfer etme isteğini yazılı olarak iletmiştir.

Kulübümüzün bu cevabının ardından Schalke04 yönetiminden Andreas Müller, Kevin Kuranyi’yi satmayı düşünmediklerini ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 milyon euro bedelle serbest kalacağını belirtmiştir.

Gelinen son noktada kulübümüz Schalke04’e verdiği yanıtta Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Stephan Appiah’ın da Kevin Kuranyi kadar değerli bir oyuncu olduğunu kendilerine net bir şekilde belirtmiş ve K. Kuranyi’nin transferi için herhangi bir bedel teklif etmemiştir.

Bunların dışında yine basında yer alan bazı haberlerde oyuncumuz Stephen Appiah’ın İngiliz West Ham kulübü tarafından da istendiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Bu kulüpten bizlere ulaşmış hiçbir talep yoktur.

14.07.2007


 

Kırkpınar’ın rövanşı Samandıra’da

Yaklaşık 15 yıldır Samandıra Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Samandra Yağlı Güreşleri bu yılda 14 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

Kırkpınar’ın rövanşı niteliğindeki yağlı güreşler Samandıra’da yağlı güreş çayırında (Samandıra Sosyal Tesisleri) yapılıyor. Güreşseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen güreşlere aralarında Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, Şaban Yılmaz gibi isimlerin de bulunduğu 20 başpehlivan ile yüzlerce genç pehlivan katılacak.

Sabah saat 09.00’da başlayacağı ve 19.00’da biteceği tahmin edilen güreşlerde çayıra çıkacak başpehlivanların isimleri şöyle;

Recep Kara (2007 yılı 646. Kırkpınar Güreşleri Başpehlivanı), Şaban Yılmaz (2005 yılı Başpehlivanı ve Samandıra güreşlerinin 2 yıldır Başpehlivanı), Vedat Ergin, Aydın Polatçı, Sermest Bulut, İrfan Şen, Ziya Ünlü, Ömer Aslantaş, Murat Gençtürk, Hüseyin Şahinalp, Mükerrem Kıyı, Ahmet Kavakçı, Enver Erişti, Ali Gökçe, Şaban Donat, Ahmet Doğu, Fikret Ersoy, Fatih Bakır, Mustafa Başdemir. Güreşlerde dereceye giren pehlivanlara kupa, madalya ve çeşitli ödüllerle birlikte para ödülü de verilecek.

14.07.2007


 

Trabzon’un tur günü

Trabzonspor, UEFA İntertoto Kupası 2. Turunda Arnavutluk’un Vllaznia takımıyla rövanşa çıkıyor.

Avni Aker Stadındaki ilk maçı 6-0’lık skorla kazanarak turu garantiye alan bordo-mavili ekip, bugünkü karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Saat 21:00’de başlayacak 90 dakika Lig TV’den naklen yayınlanacak. Shkodra şehrinde Loro Boriçi Stadı’nda oynanacak müsabakayı İrlanda Futbol Federasyonu’ndan Alan Kelly yönetecek.

14.07.2007


 

12 Dev Adam Avustralya ile oynayacak

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı, İspanya’da Eylül ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi, Avustralya ile iki dostluk maçı yapacak.

Milliler, 16 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’da bir araya gelecek. ‘’12 Dev Adam’’, Avustralya ile 10 ve 11 Ağustos tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Maçların biletleri, 20 Temmuz Cuma günü Biletix aracılığıyla satışa sunulacak.

14.07.2007


 

Cimbom’un OBİ-Cup performansı Feldkamp’ı sevindirdi

İsviçre’de düzenlenen OBİ-Cup 2007 Turnuvası’nda oynadığı iki maçtan da galip ayrılan Galatasaray’da Teknik Direktör Feldkamp, “Topla yaptığımız kondisyon çalışmalarının karşılığını gördük. Benim için önemli olan, topla beraber çabuk olabilmek ve çok koşmak. Oyuncularımın hepsinden çok memnunum” diye konuştu.

Feldkamp: Türk futbolu potansiyelini kullanmıyor

Galatasaray’ın Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, Alman Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine yaptığı açıklamada, ‘’Türk futbolunun durumunu Avrupa Şampiyonası açısından endişeyle izliyorum’’ dedi. Feldkamp, ‘’Türk futbolcularının disiplinsizliğini ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz’’ şeklindeki bir soruya da ‘’Bu lafı sevmiyorum. Türk futbolcuları disiplinli. Avrupa’da zirveye oynayacak potansiyelleri var. Ancak bu potansiyel yeterli şekilde kullanılamıyor’’ diye cevap verdi.

14.07.2007


 

Riquelme Madrid yolcusu

Geçen sezonu La Liga şampiyonu olarak tamamlayan Real Madrid gözünü Arjantinli yıldız Juan Roman Riquelme’ye dikti.

Arsenal’in genç yıldızı Cesc Fabregas transferinden istediği sonucu alamayan Real’in Riquelme için Villareal kulübü ile temas halinde olduğu ve bu transferin kısa bir süre içinde gerçekleşeceği bildirildi.

14.07.2007


 

Tevez, Manchester’da

Geçen sezon İngiltere Premier Lig’de gösterdiği mükemmel çıkışla West Ham United’ın ligde kalmasında büyük emeği geçen Carlos Tevez Manchester United’in teklifini kabul etti.

Premier Lig’in iddialı ekibi geçen yıl kadrosuna katmak için mücadele ettiği ancak son gün West Ham’a kaptırdığı 23 yaşındaki genç yıldızı sonunda Old Trafford’a ayak bastıracak.

14.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004