Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

CANAYDIN'DAN İTİRAF

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, plânladıkları işlerin şanssızlık nedeniyle geciktiğini, camia içinde paniğe neden olduğunu belirterek, "Ancak yavaş yavaş her şey yerine gelmeye başladı" dedi. Canaydın, lig öncesi Olimpiyat Stadında 2 maç oynayacaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sportif alanda elde edilen başarıların ülke tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, devletin kulüplere daha fazla destek olması gerektiği fikrini savundu. Galatasaray TV'deki ''Dip Not'' programına konuk olan Canaydın, çeşitli konularda açıklamalar yaptı. Canaydın, planladıkları işlerin şanssızlık nedeniyle geciktiğini, ancak yavaş yavaş her şeyin yerine gelmeye başladığını ifade etti. Gecikmenin, camia içinde paniğe neden olduğunu anlatan Canaydın, şöyle konuştu:

CAMİADA PANİK OLDU

''Bütün ataklarımız biraz geç kaldı. Şanssızlık diyebilirim. Ama yavaş yavaş yerine geliyor. Zaten kendi içimizdeki panik de ondan. Su Ada süper bir yatırım oldu. Belki de Avrupa'nın deniz üstündeki en önemli tesislerinden oldu. Yeni stadın temeli atılacak. Transferler istediğimiz şekilde oldu. Tabii bazı paniğe yolaçmalar olacaktır. Onları da gayet normal karşılıyorum. Sevenimiz de olacak, sevmeyenimiz de. Biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.''

ADAYI YÖNETEMEDİK

Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nın ''Su Ada'' olarak anılmasıyla ilgili eleştiriler için de Canaydın, adada Galatasaray bayrağının asılı olduğunu ve kulüp ambleminin bulunduğunu belirterek, ''Biz bunu kulüp olarak senelerce iyi yönetemedik. İşi bilen bir işletmecinin elinde Galatasaray Adası'nı bütün dünya tanır hale geldi. Galatasaray'ın adı adasıyla beraber daha çok duyulacak'' diye konuştu.

CEZAYA KARŞI ÖNLEM

Sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle yeni sezonda kendi sahasındaki ilk 5 maçını seyircisiz oynayacağını hatırlatan Canaydın, taraftar ve takımın buluşması için 3 özel maç yapacaklarını bildirdi. Kombine biletlerin satışı konusunda taraftarlarına güvendiklerini belirten Canaydın, ''Galatasaray taraftarına güveniyoruz. Transferlerimizi yaptık. İnşallah güzel bir sürpriz daha yaratabiliriz. 5 maç dezavantajımız var. 3 tane özel maç yaparak onun açığını kapatacağız'' dedi. Canaydın, takımı seyircisiz oynamaya alıştırmak açısından Olimpiyat Stadı'nda lig öncesi seyircisiz iki maç oynayacaklarını ifade etti.

15.07.2007


 

Fener kaleyi 4 genç eldivene emanet etti

Fenerbahçe'nin file bekçileri Volkan, Serdar, Mert ve Volkan Babacan Sarı lacivertli takımın kalesinin emin ellerde olduğunu söylediler.

Geçen sezon kötü bir perfonmans sergilediğini belirten Volkan Demirel, ''Geçen sene Rüştü ağabeyin sakatlığından dolayı kalede ben ve Serdar vardık. Sonuçta takım şampiyon oldu. Şu anda Serdar ben ve genç arkadaşlar var. Fenerbahçe kalesi hiçbir zaman boş kalmamıştır. Her zaman emin ellerde olmuştur. Allah da yardım ederse bu sene de başarılı oluruz. Geçen sene kötü bir performans sergilediğim için artık daha fazla çalışıyorum. Bu sene çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Özlenen ve istenen Volkan'ı sahaya çıkarmaya çalışacağım'' dedi. Diğer kaleci Serdar Kulbilge ise, ''Biz geçen yıldan beri bir ekibiz. Murat hoca da bize çok yardımcı oluyor. Hocamız Zico da bize çok güvendi. Verdiği görevi elimizden gelen gayreti göstererek yerine getirip şampiyon olduk.'' dedi.

15.07.2007


 

Tello Beşiktaş kampına katıldı

Beşiktaş'ın yeni transferi Rodrigo Alvaro Tello, Siyah beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıktı. Önceki akşam saatlerinde takımın Avusturya kampına katılan Şili'li oyuncu yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı.

Kupa Amerika'da mücadele eden Şili milli takımının kadrosunda yer alan Tello, Seefeld'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımla ilk antrenmanına çıkan Şilili futbolcunun oldukça moralli olduğu gözlendi. Milli Takım kampında yaşanan olaylar nedeniyle 20 maç ceza alan oyuncunun bu olaydan fazla etkilenmediği dikkat çekerken, Tello ile özellikle Delgado ve Cisse yakından ilgilendiler.

15.07.2007


 

Yarışta sırtına cirit saplandı

Atletizmde, ''Golden League'' yarışlarında önceki akşam sırtına cirit saplanan Fransız uzun atlama sporcusu Salim Sdiri, hastaneden taburcu edildi.

İtalya'nın başkenti Roma'da yapılan yarışlarda, Finli atlet Tero Pitkamaki'nin attığı ciritin saha dışına çıkarak, uzun atlama mücadelesi için hazırlanan Salim Sdiri'nin sırtına saplanması üzerine, Fransız atlet hastaneye kaldırılmıştı. Pitkamaki'nin attığı ciritin 3 santimetre kadar girdiği, ancak ciddi bir yaralanmanın olmadığı açıklanmıştı.

15.07.2007


 

Bursaspor'un yeni kalecisi rötar yaptı

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un davet ettiği ve dün Bursa'da olması beklenen Venezuela Milli Takımı Kalecisi Renny Vega'nın gelişinin ertelendiği bildirildi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın talebi doğrultusunda bir süredir izlenen ve Copa Amerika'da gösterdiği performansla beğenilen 28 yaşındaki Vega'nın, kupanın ardından tatile çıktığı ve kendisine ulaşılamadığı öğrenildi. İngiltere'nin Fulham takımında oynayan ve geçtiğimiz günlerde Bursa'ya davet edilerek görüşme yapılan Bjorn Runström'ün de cevap için 16 Temmuz Pazartesi gününe kadar süre istediği bildirildi.

15.07.2007


 

Şenoğlu finalde

Milli tenisçi İpek Şenoğlu, ABD'de katıldığı Citibank Women Chellenger Turnuvası'nda, çiftler kategorisinde Letonyalı partneri Liga Dekmeijere ile finale yükseldi.

Boston'da düzenlenen toplam 50 bin dolar ödüllü turnuvanın yarı final karşılaşmasında ABD'li Nagle CourtneyStehenjon Robin çiftini 64 ve 76'lık setlerle yenen İpek ŞenoğluLiga Dekmeijere finale çıktı.

15.07.2007


 

Arsenal Henry'den kurtulmakla iyi etti

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester United'in tecrübeli menajeri Sir Alex Ferguson, rakipleri Arsenal'in Fransız golcü Thierry Henry'den kurtulmakla iyi ettiğini söyledi.

Thierry Henry'nin Barcelona'ya transfer olmasıyla İngiliz gazetelerinde Arsenal'in Fransız futbolcunun eksikliğini hissedip hissetmeyeceği tartışılırken, Ferguson'dan ilginç bir açıklama geldi.

Ferguson, Henry'siz bir Arsenal'in gelecek yıl daha iyi olacağını söyleyerek, ''Arsenal, Premier Lig'de ilk 4 içinde yer alacaktır. Henry'nin takımdan gitmesiyle Arsenal'in ilk 4'e gireceğine olan inancım arttı. Fransız futbolcunun gitmesi gerektiğini düşünüyordum, Arsene Wenger de bunu biliyordu. Sanırım Arsenal şimdi daha iyi olacak, Henry'den kurtulmakla iyi ettiler'' diye konuştu. Öte yandan, Fransız futbolcunun takımdan ayrılışıyla birlikte forveti güçlendirmeye çalışan Arsenal, transfer sezonunda 4 yeni isimle anlaştı. Arsenal'e son katılan isim ise Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynayan Auxerre'nin savunma oyuncusu Bacary Sagna oldu.

15.07.2007


 

İstanbul Boğazında yüzme yarışı bugün

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin Samsung Electronics ana sponsorluğunda organize ettiği Asya'dan Avrupa'ya 19. Uluslararası Boğaziçi Yüzme, Kürek, Kano ve Yelken Yarışları, bugün yapılacak

Yüzme yarışı saat 10.30'da Kanlıca İskelesi, kürek yarışı saat 10.40'da, kano yarışları 10.10'da Galatasaray Adası, yelken yarışı ise saat 09.30'de Kandilli İskelesi açığından start alacak ve yarışlar Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı rıhtımında sona erecek. Ayrıca bu yıl ilk kez dragon yarışları da yapılacak. Dragon yarışları ise saat 10.50'de başlayacak.

Kanlıca ve Kuruçeşme arasındaki 6 bin 356 metre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilecek yüzme yarışlarına 54'ü bayan, 413'ü erkek olmak üzere toplam 467 kişinin kayıt yaptırdığı açıklandı. Organizasyonda 38 erkek, 13 de bayan yabancı sporcu da mücadele edecek. Organizasyon sırasında mülki, askeri ve sivil toplam 49 gemi, bot ve deniz aracı, 1 deniz ambulansı ile kıyıda 6 ambulansın hazır olarak bekleyeceği kaydedildi. Yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, İngiltere, Estonya, Fransa, Yunanistan, Kazakistan, KKTC, Norveç, Romanya, Rusya, İsviçre, Türkmenistan ve Ukrayna'dan sporcular katılacak. Yüzmede yarışın 2 saat ile sınırlı olduğu, bu süre sonrasında yüzücülerin sudan çıkarılacağı ifade edildi.

15.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004