Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ağar'dan MHP'ye: Koltuk mu tatlı geldi?

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’İp atıp tutmakla, terörle mücadele edilemeyeceğini ve devlet yönetilemeyeceğini’’ kaydederek, ‘’Eğer o gün kararlılığınız vardıysa hükümetten çekilseydiniz, elinizden tutan mı vardı?’’ dedi.


Sert ve çatışmacı bir üslûp

Kutuplaşma ve gerilimden beslenen AKP ve CHP ile, terör rantı peşinde koşan MHP’nin meydanlardaki sert üslûpları tepki topluyor. Cumhurbaşkanlığı seçi

Siyasî partilerin inancı olmaz

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ‘’Bizim anlayışımızda siyasî partilerin inancı olmaz. Siyasî partiler din tebliğcisi de değildir’’ dedi.


  Cumhurbaşkanı halktan olacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili adayı Dengir Mir Mehmet Fırat, ‘’Seçilecek Cumhurbaşkanı halkın içinden olup, halk ile yaşayan, halkın sorunlarını bilen, aktif bir Cumhurbaşkanı olacak, öyle köşke geçip halkı belli zamanlarda gören bir Cumhurbaşkanı olmayacak’’ dedi.


  ÖSS sonuçları internetten

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, ÖSS yerleştirme sonuç belgelerinin adaylara bu sene gönderilmeyeceğini belirterek ‘’’Adaylar yerleştirme sonucunu ÖSYM’nin internet sitesinden öğrenebilecek’’ dedi.


  Dink’in avukatlarından Takipsizlik itirazı

Uğradığı silâhlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink’in ailesinin avukatları, Samsun Cumhuriyet Savcılığının zanlı O.S’nin görüntülerinin çekilmesine ilişkin 21 şüpheli hakkında verdiği “takipsizlik’’ kararına itiraz etti.


  Üçte iki şartı Kopenhag kriterlerine uygun değil

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, cumhurbaşkanı üçte iki oturumda bulunma mecburiyetinin, Kopenhag siyasi kriterlerine de uygun olmadığını söyledi.


  Hizbullah PKK’ya çalıştı

Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesince, Hizbullah üyesi 11 sanıkla ilgili hazırlanan gerekçeli kararda, terör örgütü Hizbullah’ın her ne kadar terör örgütü PKK’nın bölgedeki eylemlerine karşı kurulmuş ve birçok örgüt sempatizanı ve militanını öldürmüşse de bu örgütün faaliyetlerinin en sonunda yine terör örgütü PKK’ya yaradığı belirtildi.


  Alpogan, Londra'ya atandı

Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Büyükelçi Mehmet Yiğit Alpogan, Türkiye’nin Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı nezdinde büyükelçi olarak atandı.


  Hastalara randevu sistemi

Poliklinik işlemleri için devlet ve eğitim ve araştırma hastanelerine başvuracaklar, bu yıl içinde hayata geçirilmesi planlanan randevu sistemi ve çağrı merkezi sayesinde telefonla randevu alabilecek.


  Yeni felâketler beklemeyelim

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye Direktörü Dr. Sibel Sezer Eralp, iklim değişikliğine gereken önemin verilmesi ve tedbir alınması için yeni kuraklıkların ve afetlerin yaşanmasını beklemeye gerek olmadığını ifade ederek, ‘’Yeni meclisin öncelikli işi iklim değişikliği’’ dedi.


  Şelâleler kuruyor

Antalya’nın dünyaca ünlü Düden Şelâlesi’nin suyunun, kaynaklarının büyük bölümünün tarımsal alanlara aktarılması sebebiyle azalmaya başladığı bildirildi.


  Karadeniz'de etkili yağış beklentisi

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkili ve sürekli yağış uyarısı yaptı.


  Keçileri gözden çıkardılar

aklaşık 300 çadır ve 2500 kişilik nüfusları ile son konar göçer Yörüklerden Sarıkeçililer, ormanlara zarar verdiği gerekçesiyle sorunlar yaşadıkları 50 bine yakın kıl keçisi yerine kendilerine yeni geçim kaynağı sağlanmasını istiyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004