Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da Orhan-Cihan krizi

G.Saray'da gönderilmesi gündemde olan Orhan ve Cihan'ın kulüpten 800'er bin dolar alacaklı oldukları belirtildi. Her iki futbolcu, "Paramızı almadan bir yere gitmeyiz" dedi.

Galatasaray'da günlerdir gönderilmesi gündemde olan Orhan Ak ve Cihan'ın "Alacaklarımızı almadan ayrılmayı düşünmüyoruz " dediği öğrenildi Yönetimin geçen yıldan kalan transfer taksitleri, maç başı ödemelerle birlikte Orhan ve Cihan'ın kulüpten 800'er bin dolar alacaklı oldukları belirtildi.

Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre yönetimin, kamp öncesi tüm futbolcuların alacaklarını ödemesine rağmen bu iki futbolcuya ise henüz ödeme yapmadığı da ifade edildi. Yönetim şu ana kadar Orhan ve Cihan'a resmi olarak "kendinize kulüp bulun" demediği ancak, kamp sonunda Feldkamp'ın bu iki futbolcunun gönderilmesini isteyeceği iddia ediliyor.

Brezilyalı Baptista'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Galatasaray yönetimi yabancı santrafor arayışlarını sürdürüyor. Alternatif 2-3 futbolcunun daha olduğu belirtilirken yönetimin bu transfere maksimum 10 milyon euro ödeme yapmayı planladığı öğrenildi. Öte yandan Seyrantepe'de yapılacak yeni stat için dünyanın birçok stadında araştırmalar yapan sarı kırmızılılarda yönetici Haldun Üstünel, Almanya'da Fortuna Düsseldorf stadında incelemeler yaptı.

FELDKAMP MEMNUN

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, hazırlık maçlarındaki mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Feldkamp, 1-1 biten Fortuna Düsseldorf maçı ile ilgili olarak, ''Mücadeleden gayet memnunum. Benim memnun olduğum bir durum ise mücadeleyi bırakmadık. Şimdiye kadar oynadığımız son 3 hazırlık maçının en zoruydu. Rakibimiz Fortuna Düsseldorf maç boyunca dişli bir rakip özelliği gösterdi'' dedi.

20.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ERSAN BARCELONA'DA

  Dünyanın devleri Efes Cup'a geliyor

  G.Saray'da Orhan-Cihan krizi

  F.Bahçe: Edu'yu göndermiyoruz

  M.United-Seul dostluk maçı

  UEFA'dan Bülent Yıldırım'a görev

  Stepanov 3,5 milyon Euro'ya Porto'ya gitti

  Oktay Mahmuti TAU ile prensipte anlaştı

  Beşiktaş'ta Yusuf Tunaoğlu anılıyor

  2 bayan hakemimiz İsrail'de maç yönetecek

  G.Birliği'nde Isaac kadro dışı bırakıldı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004