Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

CANAYDIN'IN YÜZÜ GÜLDÜ

"Galatasaray için yeni çağ başlıyor" diyen Başkan Özhan Canaydın, "Seyrantepe projesi sayesinde gelirlerimizde ciddi artışlar olacak. Herhalde bir şeyler yapmış bir başkan olarak anılmaya devam ederiz" dedi. Canaydın, yeni transferlerin çok güzel olduğunu da söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulübün gelirlerinde ciddi artışlar olacağını belirterek, ''Galatasaray için yeni bir çağ başlıyor'' dedi. Seyrantepe'nin yanı sıra, Mecidiyeköy'de Galatasaray Store Çadırı'nın bulunduğu yer için düşündükleri projelerin, sarı-kırmızılı kulübün gelirlerini ciddi oranda artıracağını ifade eden Canaydın, ''Seyrantepe projesi büyüklüğünün haricinde, ciddi bir finansman ihtiyacı olan projedir. Galatasaray için yeni bir çağ başlıyor. Gelirlerimizde ciddi artışlar olacak. Bu Türk sporu için büyük bir yatırımdır. Stadımızın 52 bin kişilik olmasının sebebi UEFA finalleri, Şampiyonlar Ligi finallerini ve turnuvaları yapabilecek olmamızdır. Ayrıca en büyük avantajımız da 2 bin 200 metrekarelik Mecidiyeköy'deki arazimizde ortalama 6 bin metrekarelik bir inşaat yapılacak. Galatasaray Kulübü iş merkezlerinin, iş hanlarının, lokallerinin bulunduğu yepyeni bina ile kasasındaki mülklerini arttıracak'' şeklinde konuştu.

YAZILANLARA ALDIRMAYIN

Ali Sami Yen Stadı'nda kalmaları durumunda önümüzdeki yıldan itibaren 60 milyon dolar kira ödeyeceklerini ifade eden Canaydın, ''Dolayısıyla ondan da kurtulduk. Bu işten TOKİ de kazandı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Galatasaray da kazanıyor. Yazılanlara pek aldırmamak lazım, gerçek çok basit ve ortadadır, herkese bunu anlatmaya hazırım'' dedi.

TRANSFERLERİMİZ ÇOK GÜZEL

TRANSFERLERİMİZ ÇOK GÜZEL

Galatasaray Adası'nın Avrupa'nın ilk deniz üstü tesisi olduğunu ifade eden Canaydın, ''Herhalde bir şeyler yapmış bir başkan olarak anılmaya devam ederiz. Bu sene transferlerimiz çok güzel. O yüzden taraftarımız memnun ama memnun olmayan belli miktarda taraftarımız da olabilir'' şeklinde konuştu.

SEYRANTEPE KİTAP OLUR

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Seyrantepe için yaptığı ön çalışmaların çok uzun sürdüğünü, kitap halinde yayınlanabileceğini kaydetti. Proje için çalışmalarının 19 Mayıs 2004'de başladığını hatırlatan Canaydın, ''Seyrantepe için yaptığım ön çalışma çok uzun sürdü. Bir kitap halinde bile yayınlanabilir. Refik Arkan kardeşim de çok iyi bilir, beraber koştuk bu yollarda. Müsait bir zamanda bu öyküyü uzun uzun anlatacağım'' diye konuştu.

21.07.2007


 

Trabzonspor Rumen Galati karşısında avantaj arıyor

UEFA İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında bugün Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 79. maçına çıkacak. Şifreli Lig TV saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak.

Bordo-mavililer, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 78 maçta, 31 galibiyet, 29 yenilgi ve 18 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 111 gol atarken, kalesinde 115 gol gördü.

İNTERTOTO KUPASINDA 2. KEZ

Trabzonspor, UEFA İntertoto Kupası'na bu sezonla birlikte ikinci kez katılıyor. Kupaya ilk kez 1999-2000 sezonunda katılan bordo-mavili takım, ilk maçında İtalya'nın Peruggia takımına sahasında 2-1 yenilmesine karşın, deplasmanda aldığı 3-0'lık sonuçla turu geçen taraf oldu. Bir üst turda ise Almanya'nın Hamburg SV takımı ile sahasında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, deplasmanda 4-1 yenilerek kupadan elenmişti.

ROMANYA TAKIMIYLA 2. KEZ

Trabzonspor, Avrupa kupalarında 2. kez bir Romanya takımıyla karşılaşmış olacak. İlk kez 1994-95 sezonunda UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş ile karşılaşan Trabzonspor, rakibi karşısında sahasında 2-1 galip gelmiş, deplasmanda da 3-3 berabere kalarak turu geçen taraf olmuştu.

21.07.2007


 

Hakan Şükür Eskişehirspor'da haberi uydurma

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, oğlu Abdullah Unakıtan'ın Hakan Şükür'e Eskişehirspor'a transfer teklif ettiği'' yönündeki iddialara, ''Tamamen uydurma'' dedi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, oğlu Abdullah Unakıtan'ın Hakan Şükür'e Eskişehirspor'a transfer teklif ettiği'' yönündeki iddialara, ''Tamamen uydurma'' dedi.

NE İŞİ VAR ESKİŞEHİR'DE

Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu da, ''Böyle bir transfer görüşmesi yok, transfer de yok. İddia edildiği gibi bir paramız da yok. Görüldüğü kadar zengin bir kulüp değiliz. Bundan haberim olur olmaz Bakan Unakıtan'ı aradım. Bakanımız da (Benim de haberim yok) dedi. Hakan Şükür'ün ne işi var Eskişehirspor'da'' ifadelerini kullandı.

21.07.2007


 

Kanal a'da futbol şöleni başlıyor

İki sezondur Fransa Ligi, Almanya Kupası ve İspanya Kral Kupası karşılaşmalarını naklen ekranlara taşıyan Kanal a, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Almanya Lig Kupası maçlarını yayınlayacak.

Futbolseverler, yenilenmiş kadrolarıyla Bundesliga'nın güçlü ekiplerini ilk kez Kanal a' da izleme fırsatı bulacak. Almanya Lig Kupası maçları 21 28 Temmuz tarihleri arasında Kanal a 'dan naklen ekranlara gelecek.. Bugün saat 16.30'da oynanacak Schalke 04-Karlsruher ve 19.00'da başlayacak Werder Bremen-Bayern Münih maçları canlı olarak yayınlanacak.

21.07.2007


 

Feldkamp: Gidecekler bugünkü Bochum maçında belli olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 5 Ağustos'ta İzmir'de Karşıyaka ile oynanacak hazırlık maçında sahaya çıkaracağı takımın ligde sahaya süreceği kadrosu olacağını söyledi.

Feldkamp, ''Beş oyuncu bu kadrodan eksilecek. Ama ben şunu söyledim; ilk önce oyuncularıma söyleyeceğim, ondan sonra basına. Daha onlara söylemedim bile. İlk üç isim belli, ancak henüz daha diğerlerinde kararımı vermedim'' dedi. Bugün yapılacak Bochum maçı öncesidüzenlediği basın toplantısında Feldkamp, Galatasaray'a ilk geldiğinde 36 futbolcu olduğunu ve hepsini tanımanın zaman aldığını belirterek, ''3-4 haftalık zamanda 29 oyuncuyla tanıştım. Cumartesi günü Bochum maçı, gönderilecek futbolcular için son karar verme maçım olacak. 24 kişilik bir kadroya düşmek için çalışacağım. Artık bundan sonra karar mekanizması çalışacak'' diye konuştu.

21.07.2007


 

Futbolda ‘şahin gözü’ teknolojisi

Son olarak İngiltere'de yapılan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda hayata geçirilen, ''şahin gözü'' teknolojisi, artık yeşil sahalardaki hakem kararlarını da etkileyecek.

Futbolda topun kale çizgisini geçip geçmediği yönündeki tartışmalara son vermek isteyen otoriteler, bir yandan futbol topunun içine çip yerleştirmekle meşgulken, diğer yandan da tenis ve krikette halen uygulanmakta olan ''şahin gözü'' teknolojisini araştırıyorlar. Topun çizgiyi geçip geçmediğini optik sensörlerle tespit ederek grafikleyen ve maçın hakemlerine ileten ''şahin gözü'' teknolojisinin denemeleri İngilliz takımı Reading'in antrenman sahasında deneniyor.

21.07.2007


 

Tolga yeniden Trabzon'da

Trabzonspor, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımı oyuncusu Tolga Seyhan ile prensipte anlaştı.

Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile Tolga Seyhan'ın transferi konusunda, ''Prensipte anlaştık. Bazı detaylar kaldı. Bir aksilik çıkmadığı takdirde Tolga, Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak'' dedi. Canatar, Tolga'nın Trabzonspor'da 1 yıllık kiralık oynayacağını da kaydederek, ''Shaktar Donetsk ile Tolga'nın sözleşmesinde özel bir madde var. Bu madde gereği Trabzonspor, Ukrayna kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek'' diye konuştu.

21.07.2007


 

Boşnak kaleci Hasagiç İstanbul'la anlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'un kalecisi Kenan Hasagic'i transfer etti.

Kulüp futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Boşnak kaleci Hasagic ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi. Dizar, bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim yapımızdaki bir takım için oldukça iyi bir transfer. Başarılı bir kaleciyi kadromuza dahil ettik'' dedi.

21.07.2007


 

Barcelona'da Ersan sevinci

İspanya'nın Axa FC Barcelona kulübüne transfer olan Türk basketbolcu Ersan İlyasova, El Mundo Deportivogazetesinde yayınlanan demecinde ''NBA'ye daha güçlü ve en iyi olarak döneceğim'' dedi.

NBA'in Milwaukee Bucks takımında kontratı sona erdikten sonra Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 20 yaşındaki Ersan, İspanyol basınına açıklamalarında aklının halen NBA'de kaldığı gizlemedi. Genç bir oyuncunun Avrupa basketbolunda daha kolay bir şekilde kendini geliştireceğine inandığı için Avrupa'nın en iyisi olarak gösterdiği Barcelona'yı seçtiğini söyleyen Ersan, ''NBA'ye ne zaman döneceğimi göreceğiz. Şu an Barcelona'da oynama hissi çok hoşuma gidiyor ve herkes benimle çok ilgili. Burada olduğum için çok heyecanlıyım ama ne kadar kalacağım bilmiyorum''açıklamasını yaptı.

LAPORTA: ERSAN BÜYÜK OYUNCU

Bu arada gerek Barcelona kulübü Juan Laporta gerekse Barcelona basketbol şubesi müdürü Zoran Saviç, İlyasova'yı transfer etmelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Laporta, ''NBA'de kalmak isteyen oyuncuları anlıyorum ama Ersan oyuncu olarak Avrupa ilerlemeyi tercih etti ve bunun için Barcelona'yı seçti. Bu bizi onurlandırıyor'' dedi. Saviç de Ersan için ''Büyük bir oyuncu. Çok yönlü oynama kapasitesine sahip, çok değerli, iyi bir fiziğe sahip, iyi bir savunmacı ve bize çok yardımı olacak bir oyuncu''

21.07.2007


 

F.Bahçeli futbolcular Cuma namazı kıldı

Fenerbahçeli bazı futbolcular yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Avusturya'nın Viyana şehrinde cuma namazı kıldı.

Daha önce kamp yaptıkları tesislerde Cuma Namazı kıldıkları için gündeme gelen sarı-lacivertli futbolcular, Viyana yakınlarında Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Mödling Sultan Ahmet Camii'nde namazlarını kıldılar.

21.07.2007


 

Kaleci Martinez ameliyat oldu

Bolu Abant'ta hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor'da dizinden ameliyat olan Kolombiyalı file bekçisi Martinez'in yeşil sahalardan 2,5 ay uzak kalacak olması moralleri bozdu.

Geçen sezon Turkcell Super Lig'den Tük Telekom Lig A'ya düşen Sakaryaspor, transfer döneminin gözdesi olan başarılı file bekçisi Martinez'in sakatlığı ile sarsıldı. Bu arada yeşilsiyah ekibin basın sözcüsü Halit Evin, kaleci Martinez'in geçirdiği ameliyat nedeniyle 2 veya 2,5 ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

21.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004