Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Faizin maliyeti 8.5 milyar YTL

Borsa Yatırımcıları Derneği (BORYAD), Merkez Bankası’nın 2006 Temmuz’unda yaşanan ekonomik dalgalanma sonrasında faizleri arttırmasının Türk ekonomisine maliyetinin 8 milyar 478 milyon YTL olduğunu iddia etti.


Hazine, 1 milyar 10 milyon YTL iç borç ödeyecek

Hazine, gelecek hafta 1 milyar 10 milyon YTL iç borç ödemesi yapacak. Hazine, Temmuz ayında 12 milyar 349 milyon YTL’si piyasaya olmak üzere toplam 14

Şirketlere borç uyarısı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Turan Erol, “Şirketlerimizin aşırı borçlandırılmaması için bilgilendirme yapacağız’’ dedi.


  Seçim ekonomisinin faturası 3 yıl ödenecek

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), seçim ekonomisi uygulamalarının bütçede ortaya çıkmaya başladığını ancak asıl etkinin 2010 yılına kadar olan 3 yıllık dönemde hissedileceğini açıkladı.


  Sanayici, kendi elemanını kendi yetiştirecek

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyette bulunan sanayiciler, ihtiyaçları olan ara elemanı kendileri yetiştirecekler.


  Rusların meyvesi Antalya’dan

Ruslar, domates başta olmak üzere yaş meyve ve sebze alımında Antalya’yı tercih ediyor. Geçen yıla kadar Almanya başta olmak üzere AB ülkelerine yaş meyve sebze ihracatı gerçekleştiren Antalya’da, bu tercih Ruslara dönmeye başladı.


  Promosyonlar personele ödenecek

Kamu çalışanlarının maaş ve ücretlerinin ödendiği bankalar tarafından sunulan promosyonların kullanımını standarda bağlayan Başbakanlık Genelgesi, Resmî Gazete’de yayınlandı.


  Eski işletmelere teşviğe dâvâ

Adana Sanayi Odası (ADASO) Meclisi, Mayıs-Haziran-Temmuz 2007’de çıkarılan ve teşvik kapsamına giren illerde, 1 Nisan 2005 tarihinden önce işe başlamış olan işletmelerin de teşvikten yararlanmasına imkân sağlayan iki tebliğ ve bir genelgenin iptali için Danıştay’a başvurma kararı aldı.


  Kuraklık damla sulamaya ilgiyi arttırdı

Tarımsal faaliyetlerde yüzde 80 seviyesinde su tasarrufu sağlayan ve üründe iki kat verim artışı yanında maliyette büyük oranda düşüş oluşturan damla sulama yöntemine gösterilen ilginin her geçen gün arttığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004