Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

AB yolundan çıkarsak biz de kaybederiz, AB de

AB Uzmanı Cengiz Aktar, “27 Nisan muhtırası AB sürecinin tavsamasının bir sonucudur. AKP bütün hayal kırıklıklarına rağmen bu süreci devam ettirseydi bunu yaşamazdık. Türkiye harıl harıl AB uyumu için çalışan bir ülke olsaydı, askeriye o lâfı etmeden on kere düşünürdü” şeklinde konuştu.


Tepki oyları sandığa yansıdı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan olumsuzlukları ve sonrasında TSK tarafından yayınlanan 27 Nisan bildirisine karşı oluşan tepkiyi iyi değerlendir

Liderler sandık başında

Liderler milletvekili genel seçimlerinde oyunu seçim çevrelerinde kullandılar.


  Ağar oyunu açık atmadı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Elazığ’da oyunu kullandı. Ağar, oyunu kullanacağı Vali Tevfik Gür İlköğretim Okuluna, eşi Emel Ağar ile geldi.


  Sandık başında kavga: 3 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde sandık başında kavga eden iki gruptan 3 kişi yaralandı.


  7 seçmen için sandık kuruldu

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Güvencik köyünde, yalnız yaşayan muhtar ve eşi ile kayıtlarını köy nüfusundan aldırmayan 5 seçmen köyde kurulan sandıkta oy kullandı.


  Seçmene ücretsiz otobüs

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana ve çevresinde bulunan yaylalardaki seçmenler için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.


  Oyunu kullanan tatile çıktı

Seçim öncesi tatil beldelerinden şehirlere dönüşte yoğunluk yaşayan otobüs firmalarında dün akşamdan itibaren tatil yörelerine doğru yoğunluğun başladığı, haftalık doluluk oranlarının yüzde 90’ın üzerine çıktığı bildirildi.


  Düzceli köylüler iki oy kullandı

Düzce’de 15 köyde yaşayanlar, 23. dönem milletvekili genel seçimlerinin yanı sıra mahalle olmak için de oy kullandı.


  Güvenik tedbirleri üst seviyede

İçişleri Bakanı Osman Güneş, oy verme saatinin başlamasıyla birlikte yurt genelinde önemli bir olay yaşanmadığını belirterek, güvenlik güçlerinin gerekli tedbirleri aldığını söyledi.


  Tarım işçisi sandığa gidemedi

Seçimde oy kullanmak için tatilciler akın akın dönüş yaparken, on binlerce tarım işçisinin imkânsızlıklar yüzünden sandığa gidemediği bildirildi.


  YSK’nın sitesi kilitlendi

Seçmen bilgi kartı gelmediği için nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar ise, sabah saatlerinden itibaren ‘’www.ysk.gov.tr’’ internet sitesine girerek, nerede oy kullanacaklarını öğrenmeye çalıştılar.


  Millet demokrasi istiyor

Cumhurbaşkanlığı seçimi, Genelkurmay muhtırası gibi gerginliklerle girilen seçim süreci geride bırakılırken 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dün gerçekleştirildi.


  Ankara’da kaza: 6 ölü

Ankara’nın Akyurt ilçesi yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.


  Eğitimsizlik suça itiyor

Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat İrfan Güven, yaptığı açıklamada, suç işleyen çocukların genellikle eğitim düzeyi düşük, maddî durumu iyi olmayan ailelere mensup olduklarını belirtti.


  Hizmette Avrupa farkı

Zonguldak’ta, evinin önünde düşerek ayağı kırılan oğluyla hastanede ilgilenmemesine kızan gurbetçi baba, telefonla Almanya’daki sigorta şirketini arayarak yardım istedi.


  Kaçak yapılaşmaya hava ve karadan sıkı takipi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nün, sorumluluk alanlarında bulunan yaylalık bölgelerde kaçak yapılaşmayı önlemek için, denetimlerini havadan helikopterle karadan da özel ekiplerle sürdürdüğü bildirildi.


  Bir hafta arayla ikinci sel felâketi

Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı İnkaya köyü, bir hafta arayla ikinci kez sel felâketini yaşadı.


  Sevgisizlik de bebeği ağlatır

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Acil Tıp Birimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayri Levent Yılmaz, bebeklerin sadece hastalandıklarında değil, duygusal yönden açlık hissettiklerinde ve ilgisiz kalındığında da ağlayabildiklerini söyledi.


  10 milyon dolarlık ada

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi yakınlarında bulunan 980 bin metrekarelik Tavşan Adası 10 milyon dolara satışa çıkarıldı.


  Yaz meyvelerini bol bol tüketin

Meyve ve sebzelerin vücut için önemli olduğunu belirten uzmanlar, yaz meyveleri ve sebzelerinin cildi koruduğunu ve halsizliği önlediğini belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004