Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AVRUPA'DA BAŞARI ZAMANI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa'da başarının çok önemli olduğunu belirterek, ''Bazı şeyleri başarmanın zamanı geldi'' dedi. FB TV'de, ''Kamp Günlüğü'' programının konuğu olan Zico, yeni sezonda saha içi ve saha dışında herkesin işini iyi yapması gerektiğini belirtti.

Zico, ''Herkes her türlü zorluklara hazırlanmalı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa başarıları çok büyük öneme sahip. Bazı şeyleri başarmanın zamanı geldi. Kadromuza baktığımızda Avrupa'daki takımlardan aşağı kalan hiçbir yanımız yok. Futbolcular ve teknik heyetin başarıya inanması, bu doğrultuda saha içinde ve dışında çalışması gerekiyor'' diye konuştu.

CARLOS ÖRNEK ALINMALI

Zico, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'u değerlendirirken, ''Carlos, başarıya doymamış, teknik bir oyuncu'' dedi. Carlos'un her türlü futbolcu için büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Zico, yıldız futbolcuyla ilgili şunları söyledi: ''Roberto Carlos'un kariyeri, yaptığı şeyler ve futbol mantığı, onun tecrübesinin en güzel göstergesidir. Ben dahil, herkesin ondan öğreneceği çok şey var. Onunla 1998 Dünya Kupası'nda milli takımda beraber çalıştık. Ben o zaman teknik kadrodaydım, ama teknik direktör değildim. Şimdiki gibi yakın değildik, konuşma imkanı bulamıyorduk. Şimdi daha fazla bilgi ve fikir paylaşabiliyoruz. Bu da ikimiz için de avantaj oluyor. Carlos, profesyonel, kazanmak adına agresif olan, hırslı, sempatik, başarıya doymamış, teknik bir oyuncu. Duruşu, tekniği ve ismiyle Fenerbahçe'nin başarıları için her şekilde kullanılması gereken bir oyuncu. "

HEDEF TÜM KUPALAR

Zico, yeni sezon öncesi yaptıkları hazırlık maçlarını da değerlendirirken, genel anlamda iyi olduklarını, Süper Kupa maçına hazır olmayı hedeflediklerini söyledi. Hazırlık maçlarında kanat organizasyonlarını iyi yaptıklarını anlatan Brezilyalı çalıştırıcı, ''Futbolcuların orta yapacakları zaman birbirlerini iyi görmeleri, kanat organizasyonlarının tüm varyasyonlarını mükemmel uygulamaları beni mutlu etti. Biraz daha şut çalışmalarına ağırlık vermeliyiz. Son vuruşlarda çok daha iyi olmalıyız. Bu, gol sayımızı arttıracak'' şeklinde konuştu.

YENİLER ZORLUK ÇEKECEK

Zico, amacının defans yaparken de atakta da beraber, toplu hareket eden bir takım oluşturmak olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: ''Bu sene bunu biraz daha iyi yapabileceğiz. Çünkü birbirini iyi tanıyan bir takımız. Yenilerden Gökhan, Wederson, Gürhan, İlhan ve Ali gibi Türk futboluna adapte olmuş futbolcular için bizim futbol mantalitemizi oturtmanın çok zor olmayacağını düşünüyorum. Colin Kazım biraz zorlanabilir. Çünkü farklı bir ekolden geliyor."

23.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA BAŞARI ZAMANI

  Trabzon'da futbolcular turdan emin

  Galatasaray dün evine döndü

  Carlos'un ücreti 240 sporcunun kazancına bedel

  Antalya voleybolun Avrupa merkezi

  Emre Belezoğlu ne zaman oynayacak?

  Efes skorer oyuncu arıyor

  Eski milli boksör dondurma satıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004