Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da futbolcular turdan emin

UEFA Intertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımı ile yaptığı ilk maçta 21 yenilen Trabzonspor, şehre umutlu döndü.Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Galati'de oldukça sıcak bir hava olduğunu, buna alışık olmadıklarını ifade ederek, "Sıcak hava bizim için iyi olmadı ama sonuçta gücümüz belli. Trabzon'da turu geçmeliyiz" dedi.

Sayitoğlu, futbolda sonuçlara ilişkin bir şey söylemenin zor olduğunu, ancak rakiplerinin gücünün belli olduğunu belirterek, Trabzonspor'un bu skorla kendi sahasında rahatlıkla sonuca gitmesi ve turu geçmesi gerektiğini söyledi.

Maçta gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Çağdaş, Galati'de sıcak bir hava olacağını bildiklerini, ancak maç günü olduğu kadar aşırı bir sıcak beklemediklerini söyledi. Maçtaki hava şartlarına alışmak için sürekli 18.00'de antrenman yaptıklarını vurgulayan Çağdaş, "Ancak inanılmaz bir sıcak hava vardı. Bu da bizi yüzde 100 etkiledi. Onlar ise hava şartlarına bizden daha fazla alışıktılar. Ama yine de kazanabileceğimiz bir maçtı" dedi.

Trabzonspor'un golünü atan Ersen Martin, rakipleri hakkında fazla bilgileri olmadığını, ancak kendi sahalarında iyi oynadıklarını bildiklerini kaydederek, "Golü attığımız iyi oldu. Kendi taraftarımız önünde turu geçeceğimize inanıyorum. İkinci maçta da gol atıp bu maçta attığım golü daha anlamlı hale getirmek ve turu geçen taraf olmayı istiyoruz" diye konuştu. Ersen, her şeye rağmen 21'in, 10'lık skordan daha iyi bir skor olduğunu, Trabzon'da bir gol attıkları takdirde turu geçebileceklerini sözlerine ekledi.

Ayman ise 21'lik skoru Trabzon'da değiştirebileceklerini, bunun için güçleri olduğunu vurgulayarak, "Alışık olmadığımız bir hava vardı. Maçın hakemi de iyi değildi. Rakibimiz çok agresif oynadı" dedi.

23.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AVRUPA'DA BAŞARI ZAMANI

  Trabzon'da futbolcular turdan emin

  Galatasaray dün evine döndü

  Carlos'un ücreti 240 sporcunun kazancına bedel

  Antalya voleybolun Avrupa merkezi

  Emre Belezoğlu ne zaman oynayacak?

  Efes skorer oyuncu arıyor

  Eski milli boksör dondurma satıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004