Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F. Bahçe benim gibisini bir daha bulamaz

F.Bahçe’den Middlesbrough’ya transfer olan Tuncay Şanlı, Vatan Gazetesi’nden Vahap Söztutan’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuncay röportajında “Bizde futbolcuyu azarlıyorlar. ‘Sen benim işçimsin!’ diyorlar. Yani bir anlamda orada işçi muamelesi görüyorduk, burada bana ‘sir’ (beyefendi) gibi davranıyorlar. Olay şahsi değil, genel konuşuyorum. Tamam Türkler’e belki böyle davranabilirsin; ama yabancı ne anlar böyle sözden, azarlanmaktan. Çocuk değil ki karşındakiler...” ifadelerini kullandı.

“Aziz Yıldırım F. Bahçe’den ayrılacağımı zaten biliyordu. O yüzden ‘İsteyen istediği takıma gidebilir’ şeklinde bir açıklama yaptı” diyen Tuncay, şöyle konuştu: “Oysa ben gidecektim. Bu tip bir açıklama bence gereksiz oldu. Böyle konuşarak dışarıya karşı umursamaz görünmüş oldu. F. Bahçe’de misyonumu tamamladım. Kimseye kırgın veya sinirli değilim. Şimdi en koyu taraftar benim. Artık saha içinde değilim. Bu, biraz buruk ve karmaşık bir duygu. O kadar ki, bir gün F. Bahçe’ye karşı oynamak istemem.”

Kimsenin Fenerbahçeliliğini sorgulayamayacağını dile getiren Tuncay, “Herkes biliyor zaten takımıma ne kadar düşkün olduğumu... Taraftarı kışkırtmak için ‘Tuncay kulübe para kazandırmadan gitti’ diye eleştiriler yapılıyor. Yoksa Tuncay’ı kaybettikleri için onlar eleştirilecek. Gidene kadar formamın hakkını verdim, para kazandırmamış olsam da... Beni Tuncay yapan F. Bahçe’dir. İnkâr etmem” dedi.

F. Bahçe’de eksikliğinin hissedileceğini söyleyen Tuncay, şunları söyledi: “Benim gibi F. Bahçeli’yi bulamazlar. Aldıkları yabancılar bir Tuncay gibi çocukluktan bu renklere düşkün olamaz ki...”

30.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2009’DA ASLANTEPE'DE

  Trabzon’da yine hüzün

  M. Doğan kalmak istiyor

  Zico: İyiye gidiyoruz

  F. Bahçe benim gibisini bir daha bulamaz

  Pendikli futbolcular dairelerine kavuştu

  Hamit’li Bayern kupayla başladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004