Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gıdalar yeterince denetlenmiyor

Türkiye’de gıda sektöründe üretim ve satış yapan firmaların yüz bini aştığı, buna rağmen ülkedeki 5 bin gıda kontrolörü tarafından bu firmaların denetiminin çok güç yapılabildiği bildirildi.


Standart dışı akaryakıt satanlar teşhir edilsin

Tüketici Hakları Merkezi TÜ-MER Genel Başkanı Ömer Keser, “standart dışı akaryakıt satan firmalar teşhir edilsin” dedi.

Çalışanların talepleri dikkate alınsın

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, hükümet programı sunulmadan önce Ekonomik ve Sosyal Konsey toplanarak çalışanların taleplerinin dikkate alınmasını is


  Çiftçiye, 7 üründe destekleme primi ödenecek

Çiftçilere, 2007-2011 döneminde kütlü pamuk, yağlık ayçiçeği, soya fasulyesi, kanola, dane mısır, aspir ve zeytinyağı için desteleme primi ödenecek.


  Hataylı çiftçilerden proje bekleniyor

Hatay’da, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘’Köy Bazlı Katılımcı Yatırım Programı’’ kapsamında yetiştirilen ürünlerin yerinde işlenip katma değer kazanabilmesi için çiftçilerden proje beklendiği bildirildi.


  Liman paraları demiryollarına

Bazı limanların özelleştirilmesinden elde edilecek gelirin, Türkiye Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne devredilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmî Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.


  ARGE projelerine destekleme ödenecek

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın ve tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu öncelikli konulara ilişkin bilgi ve teknolojilerin geliştirilmesi ve çiftçiler ile tarımsal sanayicilere aktarılması amacıyla uygun görülen araştırma geliştirme projelerine, destekleme ödemesi yapılacak.


  Antep Havalimanına gümrük kurulacak

Gümrük Müsteşarlığı taşra teşkilâtında Gaziantep Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne bağlı olarak Gaziantep Havalimanı Gümrük Müdürlüğü kurulacak.


  Serbest bölgelerde ticaret hacmi arttı

Türkiye’deki serbest bölgelerde yılın ilk yarısında ticaret hacmi, yüzde 1,7 artarak 11 milyar 889 milyon 946 bin dolar olarak gerçekleşti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004