Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türkiye Finans’a 100 milyon dolar sendikasyon

Türkiye Finans, HSBC liderliğinde 16 bankadan oluşan konsorsiyum ile 100 milyon dolarlık Murabaha Sendikasyonuna imza attı.

İmza töreninde konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, 6 ay önce 1 yıl vadeyle aldıkları 50 milyon avro tutarındaki sendikasyonun ardından bu yıl içinde ikinci sendikasyon kredisini aldıklarını belirtti. 75 milyon dolar olarak planlanan sendikasyonun katılımcı bankalardan gelen talep fazlası nedeniyle 100 milyon dolara çıkarıldığına dikkat çeken Nacar, Türkiye Finans olarak bu noktaya gelmelerinde ülkenin siyasi ve ekonomik istikrarının rol oynadığını kaydetti. Önümüzdeki 6 ay içinde miktarın ve vade süresinin 2 katına çıkacağı, maliyetlerin ise düşeceği yeni bir murabaha sendikasyonu almalarının mümkün olduğunu bildiren Nacar, ‘’Türkiye Finans’ı gelecekte çok daha aktif olarak göreceksiniz, Türkiye Finans dünya piyasalarında daha fazla söz sahibi olacak’’ dedi.

Halka açılma ilgili bir soruya da Nacar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) onayından sonra oluşacak yeni yönetim kurulunun karar vereceğini belirterek, ‘’Halka açılmanın rafa kaldırılması söz konusu değil’’ diye cevap verdi.

Ümit KIZILTEPE / İSTANBUL

16.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüksek faiz kalkınmaya engel

  Açlık sınırı 1.302 YTL’ye yükseldi

  Gıda sektöründen zam sinyali

  Hem istihdam, hem işsizlik arttı

  Sabancı Holding Gıdasa hisselerini satacak

  Türkiye Finans’a 100 milyon dolar sendikasyon

  Kurşunsuz benzinde 2 YKr indirim

  TMO’nun fındık alımı başlıyor

  Doğu’ya pozitif ayrımcılık yapılsın


 Son Dakika Haberleri