Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Olmert: Barış isteyen bomba atmaz

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, İsrail savaş uçaklarının Suriye operasyonundan sonra yaptığı ilk açıklamada Suriye ile şartsız barışa hazır olduklarını söyledi. Knesset’in Arap milletvekillerinden Ahmed Tibi ise “Görüşme yapmak isteyen kimse, Suriye’nin egemenliğine zarar vererek uçaklarını göndermez, topraklarını bombalamaz” dedi.


ABD Kuzey Irak’ta kalıcı olmak istiyor

ABD’de Demokrat Parti’nin savunma konularında en yetkin ismi olan milletvekili John Murtha, Cumhuriyetçi Başkan George W. Bush yönetiminde bazı isimle

Gates: Irak’ı şimdi terk edemeyiz

ABD Savunma Bakanı Robert Gates de, Irak’ta demokrasinin yerleşmesinin zaman alacağını, bunun için sabırlı olunması gerektiğini söyledi.


  Bush’un yeni Adalet Bakanı Mukasey

ABD Federal Mahkeme hakimi emekli Michael Mukasey, ABD’nin yeni Adalet Bakanı oldu. Başkan George W. Bush dün Alberto Gonzales’ten boşalan bakanlığına emekli hâkim Mukasey’i atadığını açıkladı.


  Arabistan, Irak sınırına duvar inşa edecek

Suudi Arabistan, Suudi militanların Irak’a sızmalarını engellemek için Irak sınırına güvenlik duvarı inşa etmeye başlayacağını açıkladı.


  Avrupa’da, İslâm’a karşı bağnazlık var

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Louise Arbour, Avrupa’da başta İslâm’a karşı olmak üzere bağnazlık ve önyargıların yaygın olduğunu, hükümetlerin buna karşı önlem almaları gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri