Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Haydi kitap fuarına

Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Fuarcılık Limited Şirketi tarafından bu yıl 26.’sı gerçekleştirilecek olan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı bugün kapılarını kitap severlere açıyor. Yeni Asya Neşriyat Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun, birçok yenilikle fuarda yer alacaklarını söyledi.



641 yıldır sağlam ve zinde

641 yıllık tarihî bulunan ve Manisa’daki Anadolu Türk Beylikleri döneminin en önemli eserlerinden biri olan Manisa Ulucamii, “sağlamlığını ve zindeliğini” koruyor.



Bosnalı gruptan duygulu anlar

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘4. Ramazan Etkinlikleri’ devam ederken, faaliyetler kapsamında düzenlenen ilk konserin konuk san’atçıları Bosna Hersek’ten gelen ‘Kewser’ isimli ilâhî grubu oldu.



İş çıkışı fotoğraf molası

Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi’nin 21. dönem kursu, 26 Eylül’de başlıyor. 8 hafta sürecek kursta, fotoğraf sanatıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilecek.



Bursa’da Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Temaşa-i Ramazan’’ faaliyetleri çerçevesinde ‘’Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi’’ açıldı.



İSMEK’ten “Çağları Aşan Nakışlar” Sergisi

İSMEK kursiyerlerinin büyük bir emekle ortaya koyduğu el nakışı ve Maraş işi örtüler ile göz alıcı kaftanlardan oluşan “Çağları Aşan Nakışlar, Sultanların Süsü Kaftanlar” adlı sergi, 19-30 Eylül tarihleri arasında Beylerbeyi Sarayı’nda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri