Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Haydi kitap fuarına

Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Fuarcılık Limited Şirketi tarafından bu yıl 26.’sı gerçekleştirilecek olan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı bugün kapılarını kitap severlere açıyor. Yeni Asya Neşriyat Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun, birçok yenilikle fuarda yer alacaklarını söyledi.

Her yıl Ramazan ayında Ankara Kocatepe Camii ve İstanbul Sultanahmet Camii avlularında ziyarete açılan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’na bu yıl 26. kez katılcaklarını belirten Altun, “Sultanahmet fuarı da Kocatepe fuarı da yıllardır yapılan ve yerleşmiş fuarlar. Bu fuarlara dindar, bilinçli okuyucular geliyor. Gelenlerin yüzde doksanı kitap için geliyor” dedi.

Altun, Yeni Asya Neşriyat olarak, 8 Ekim 2007 tarihine kadar Sultan Ahmet’te 59 No’lu, Ankara Kocatepe’de ise 39 No’lu stantlarda 10:00-23:00 saatleri arasında kitap severleri beklediklerini söyledi.

Altun, fuarlarda yeni çıkan renkli, indeksli Risâle-i Nur Küliyat, cevşen ve tesbihatların yanısıra Yeni Asya Neşriyat, Cankardeş, Yasem ve Aspas Yayınlarının kitapları ile Köprü, Bizim Aile, Genç Yaklaşım ve Cankardeş,dergilerinin de satışa sunulacağını kaydetti. Faik Altun, ayrıca, bu sene ilk defa Yeni Asya Prodüksiyon’un sesli risale CD ve kaseterinin de stantlarında yer alacağını bildirdi.

Altun, yeni çıkan ve piyasada emsali olmayan, renkli, indeksli Risâle-i Nur Külliyatlarının büyük ilgi göreceğini ifade etti. Kitap ve Kültür Fuarında çeşitli kampanyalar yapacaklarının müjdesini veren Altun, “Okuyucularımızı Sultanahmet ve Kocatepe fuarlarına mutlaka bekliyoruz. Onlara sürprizlerimiz olacak” dedi.

İlgi çekmesi beklenen kitaplar şöyle:

*Zübeyir Gündüzalp

*Yeni İslâm İlmihali

*Namaz Hocası

* Pratik Cep İlmihali

* Altın Prensipler

* Nefis Muhasebesi

*Canım Üstadım

* Risâle-i Nur’da Esma-i Hüsna

* Araştırma Teknikleri

* Bir Öğretmenin Anıları

* Beni Anlayın

* Risâle-i Nur okuma teknikleri

* Yakarışlar-Hergüne Bir Duâ

* Kadın İlmihali

/ İSTANBUL

19.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Haydi kitap fuarına

  641 yıldır sağlam ve zinde

  Bosnalı gruptan duygulu anlar

  İş çıkışı fotoğraf molası

  Bursa’da Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi

  İSMEK’ten “Çağları Aşan Nakışlar” Sergisi


 Son Dakika Haberleri