Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

BEŞİKTAŞ İYİ OYNAMIYOR

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Denizlispor karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen kazanmayı bildiklerini ve kendileri için önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Kenan Öner, karşılaşmaya inanılmaz bir şekilde 2 şok gol yiyerek başladıklarını belirterek, ''Ama daha sonra 2-0'ın altından kalkmayı başardık. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. 3-4 maçtır takımda bir düşüş var ama inanıyorum ki Galatasaray karşılaşmasıyla çıkışa geçeceğiz'' dedi.

GÜVENÇ KURTAR'A CEVAP

Eleştirilere maruz kalan maçın hakemi Yunus Yıldırım'la ilgili bir soruya Öner, ''Son 10 dakikada inisiyatifi elinden kaçırdı, ama ben hakemin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum'' diye cevap verirken, Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın, hakemi eleştiren ve sahada adeta dayak yediklerini belirten açıklamaları için ise ''İnanamadım. Beşiktaş futbolcuları sahada efendice oynar. Son 10 dakikada faulleri hep rakip oyuncular yaptı. Güvenç Hoca sanırım 2-0'dan maçı vermenin psikolojisiyle böyle bir demeç verdi'' diye konuştu.

DERBİ HAVASI FARKLI OLUR

Öner, gelecek hafta Galatasaray ile oynayacakları derbi maça da değinerek, ''Bu derbide en iyi sonucu almaya çalışacağız. Derbi maçların havası farklı olur. Bu hafta en iyi şekilde hazırlanıp, inşallah derbide başarılı olacağız'' dedi. Yönetici Emir Tamer'in istifasıyla ilgili bir soruya da Öner, ''Emir Tamer sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kendi tasarrufudur'' diye cevap verdi.

HAKEMLER BİZE SICAK DEĞİL

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan ise hakemin Denizlispor maçında verdiği kararların kendilerini rahatsız ettiğini belirterek, ''Ne yazık ki hakemler Beşiktaş'a pek sıcak bakmıyorlar'' dedi. Oynanan maçların yükünü taşıyabilecek, maçları başarıyla yönetebilecek hakemlerin görevlendirilmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, ''Yoksa birçok kulübün emekleri boşa gidecektir. Federasyondan dileğimiz yetenekli hakemler yetiştirilmesi için gerekli çabayı göstermesidir. Aksi takdirde yetenekli olmayan hakemler maçları çığırından çıkarabilir'' şeklinde konuştu.

24.09.2007


 

Hakemler polis nezaretinde sahayı terketmesin

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, ''Hakemlerimize güveniyoruz; ancak onlarda daha dikkatli olsunlar.'' dedi.

Maç sonunda hakemlerin polis güvenliğinde sahayı terk etmesinin seyirciyi tahrik ettiğini de belirten Engin, "İnönü Stadı dünyanın en medeni yeridir bu yüzden burada böyle tahriklere gerek yok'' diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın hakemi eleştirmesine tepki gösteren Engin, "Güvenç Hocam herhalde başka bir maçı izlemiş. Burada bizim futbolcularımıza yapılanlar ortada" dedi. Haluk Ulusoy ve ekibine sonuna kadar güvendiklerini söyleyen Engin, "Biz bu hakemlerle ligin sonuna kadar gideceğiz; ama onları daha dikkatli olmaya davet ediyorum" açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru gördüğü kırmızı kart nedeniyle önümüzdeki hafta Galatasaray maçında oynayamayacak olan Cisse, bu davranışı nedeniyle çok üzgün olduğunu ve taraftardan özür dilediğini söyledi.

Siyah-Beyazlı takımın savunma oyuncularından İbrahim Toraman ise, basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, ''Takım, bana rağmen kazandı.'' ifadesini kullandı. Oyun başında özelikle kendisinin yaptığı bireysel hata nedeniyle gol yediklerini belirten milli futbolcu, daha sonra toparlandıklarını ve galibiyetle sahadan ayrılmasını bildiklerini belirtti.

24.09.2007


 

Sağlam Konya'yı bıraktı

Konyaspor, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdı.

Konyaspor'un resmi internet sitesi olan ''www.konyaspor.org.tr'' adresinde yapılan açıklamada, 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçının ardından Konyaspor Yönetim Kurulu'nun toplandığı belirtildi. Toplantıda Nurullah Sağlam ile yapılan görüşmenin ardından karşılıklı anlaşmaya varılarak yolların ayrıldığının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Gece geç saatlere kadar süren ve Teknik Direktörümüz Nurullah Sağlam'ın da yer aldığı görüşmenin ardından kulübümüz ile Nurullah Sağlam arasında karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşme feshedildi ve yollar ayrıldı.'' Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Gençlerbirliği ile kendi sahalarında oynadıkları maçta istemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirtti.

Yönetim Kurulu olarak maçın ardından toplandıklarını ifade eden Bezirci, şunları kaydetti: ''Yapılan görüşme sonunda her iki tarafın da ortak kararı neticesinde karşılıklı anlaşarak Nurullah Sağlam hocamızla yollarımızı ayırdık. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Her iki tarafa da alınan bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimize ve yapılacak kan değişikliğinin kulübümüze faydalı olacağına inanıyorum. Yeni teknik adam konusunda yönetim kurulumuzun çalışmaları bulunuyor. Hafta içerisinde kupada oynayacağımız maç var. Bu nedenle herhangi bir boşluğun yaşanmayacağını düşünüyor ve en kısa zamanda kulübümüzün yeni teknik direktörünü kamuoyuna duyuracağımızı ifade etmek istiyoruz.''

24.09.2007


 

Kayseri'de hakeme Gökhan öfkesi

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal'a Ankaraspor karşılaşmasında kırmızı kart gösterilmesinin haksızlık olduğunu söyledi.

Mamur, maçın 66. dakikasında rakibinin faul yaptığı Gökhan'ın kırmızı kartla oyun dışı bırakılmasından üzüntü duyduklarını, ifade ederek, şunları söyledi: ''Maçın hakemi genç olduğu için bu konuda hata yaptı. Ediz, Gökhan'a tekme atıp sarı kart gördü. Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut, hemen yan hakemin yanına gitti. Yan hakemle konuştu, ne konuştu bilmiyoruz. Daha sonra yan hakemin uyarısıyla bizim Gökhan'a kırmızı kart çıktı. Ediz'in nasıl oynadığını herkes gördü. Maçta Gökhan değil, Ediz kırmızı kart görmeliydi. ''

24.09.2007


 

Erdal Sunar Türkiye, eşi Fransa adına yarıştı

Tayland'ın Chiang Mai şehrinde devam eden 76. Büyük Erkekler ve 19. Bayanlar Dünya Halter Şampiyonası'nda Türk çift iki milli forma için yarıştı.

Erdal Sunar, erkekler 85 kiloda Türkiye için yarışırken, eşi Müslime Sunar da bayanlar 63 kiloda Fransa formasını giydi. Dünya şampiyonası öncesindeki kamplar nedeniyle üç ay ayrı kalan Sunar çifti, gelecek yıl da büyük ihtimalle uzun süre ayrı kalacak. Zira son şampiyonada sıfır çeken Erdal Sunar için olimpiyat yolu çok zor gözükürken, eşi Müslime Sunar Fransa'nın barajı aşmasından dolayı büyük ihtimalle Pekin Olimpiyat Oyunları'nda da yarışacak.

Chiang Mai'de, podyuma çıkan, ancak şanssızlık yaşayan Erdal Sunar, ertesi gün salona eşine destek vermek için geldi. Eşinin yarışmasını videoya alan Erdal Sunar, sık sık kenardan eşi Müslime'ye uyarılarda bulundu. Paris'te polislik yapan Müslime Sunar, koparmada 86, silkmede de 105 kilo kaldırarak olimpiyat yolunda önemli bir adım attı. Erdal Sunar ise koparmada 160 kiloyu üç hakkında da kaldıramamış ve sol dizinden sakatlandığı için silkmeden çekilmişti.

24.09.2007


 

Banvit Fransa'da 2 maçı da kazandı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor, Fransa'nın Cholet kentinde düzenlenen dörtlü basketbol turnuvasında oynadığı ikinci maçtan da galip geldi.

Bandırma Banvitspor, dörtlü turnuvanın ikinci gününde karşılaştığı Fransa'nın Le Havre takımını 90-84 yenen Turnuvanın diğer maçında ise eski milli basketbolcu Erman Kunter'in antrenörlüğünü yaptığı Cholet Basket, Polonya'nın Atlas Stal Ostrow takımını uzatmada 92-85 mağlup etti.

24.09.2007


 

Beşiktaş İtalya'da üçüncü oldu

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, İtalya'da katıldığı turnuvada Pesaro takımını 96-74 yenerek 3. oldu.

Son olarak Bologna'da 4'lü turnuvaya katılan Beşiktaş Cola Turka, Pesaro takımını mağlup ederek 3. oldu ve İtalya kampını tamamladı. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.

24.09.2007


 

Sağlam: Cisse'nin hareketi yakışmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Denizlispor önünde futbolcularının gereksiz yere şova yönelik hareketler yaptığını; özellikle Cisse'nin kırmızı kart görmesinin Fransız futbolcuya yakışmadığını belirterek, ''Kırmızı kart pozisyonunda Cisse'nin hareketi kendisine yakışmadı" şeklinde konuştu.

24.09.2007


 

Kurtar: Hakem tam bir faciaydı

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar hakem Yunus Yıldırım'ın verdiği kararlar neticesinde ezilen tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Güvenç Kurtar, "Beşiktaş'a karşı 5-0 önde olsaydık bile maçı 6-5 kaybederdik.Hayatımda böyle hakem görmedim, göreceğimi de sanmıyorum; bir faciaydı" diye tepki gösterdi.

24.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri