Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bu deli gömleğini bir an önce çıkaralım

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İstanbul Milletvekili Mehmet Ufuk Uras, ‘’12 Eylül deli gömleğini bir gün daha fazla taşımamamız gerekmektedir’’ dedi. KESK Şubeler Platformu tarafından Manisa Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenen ‘’12 Eylül Hukuku Anayasa ve Barış’’ konulu panelde konuşan Uras, ‘’Bugün konuştuğumuz konu bir solcu olarak aslında solun vizyonun ne olduğu konusudur. Bir darbe olmuş, yıllardan beridir bu darbe anayasasının değiştirilmesini istiyoruz. Bugün geldiğimiz nokta bu değişikliğin nasıl olabilme ihtimalini konuşuyoruz’’ dedi.


BATIDA ÇOK FARKLI

Aydınların Batının demokratikleşmesini sağlayan mütefekkir insanlar olduklarını belirten Fatih Üniversitesi İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Dekan

Anayasanın dili açık olmalı

Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın, cumhurbaşkanı seçim sürecine ilişkin TBMM’deki tartışmaların, Anayasa’nın ilgili maddesini


  Japon turist oruca başladı

Karabük’ün Safranbolu ilçesine gelen Japon turist, çevresinden etkilenerek oruç tutmaya başladı. Safranbolu’ya 20 gün önce gelen Japon Takeho Hisamatsu, Ramazan ayının başlamasıyla kaldığı tarihi konaktakilerin oruç tutmasından etkilendi.


  Türkiye, İsveç'le karapara mücadelesi yapacak

Türkiye, karapara ile mücadele ve terörizmin finansmanı konularında çeşitli ülkelerle “Mutabakat Muhtırası” adı altında işbirliği anlaşmaları imzalıyor.


  Erdoğan, Büyükelçi Şensoy’un iftar yemeğine katıldı

ABD’de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy’un rezidansında verdiği iftar yemeğine katıldı.


  Sudan’a gidecek doktor aranıyor

Sağlık Bakanlığı, Türk Kızılayının sahra hastanesinde görevlendirmek üzere Sudan’a doktor gönderecek.


  Kredi ve burs başvuruları bugün başlayacak

Yükseköğrenim kredi ve burs müracaatları, bugün başlayacak ve 5 Ekim 2007 tarihine kadar sürecek.


  Otomobille kamyon çarpıştı: 5 ölü, 2 yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesinde, otomobille kamyonun çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.


  Çiftçiye kuraklık eğitimi veriliyor

Türkiye’nin en büyük tarım birliği olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, küresel ısınmanın yol açtığı kuraklık nedeniyle çiftçilere yönelik kapsamlı bir eğitim programı başlattı.


  Başörtüsü de ‘seçmeli’ olsun

Memur-Sen Ankara Şubesi tarafından Ankara Abdi İpekçi Parkında, son günlerde çok tartışılan yeni anayasa taslağındaki başörtüsü yasağı ve din kültürü dersiyle alakalı bir açıklama yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri