Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran’da bomba gibi istifa

İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi (UYGK) Genel Sekreteri ve nükleer konulardaki başmüzakerecisi Ali Laricani istifa etti. Adalet Bakanı ve Hükümet sözcüsü Gulamhüseyin İlham, haftalık basın toplantısında, Laricani’nin istifa ettiğini bildirdi.


ABD, PKK bağlantısını inkâr etti

ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington’un, terör örgütü PKK ile herhangi bir teması olmadığını ve bu örgütü desteklemediğini bildirdi.

Pakistan'da yeni bir patlama

Pakistan’ın güneybatısında bir otobüsün hedef olduğu bombalı saldırıda 7 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Polis, Belucistan eyaletindeki aşiret kasabası D


  Babacan, Herat’ta bölgesel toplantıya katıldı

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakareci Ali Babacan, Ekonomik İşbirliği Örgütü üyesi ülkeler arasındaki ticaretin gelişmesinin, bölgede ekonomik işbirliği ve kalkınmada çok önemli roller oynayacağını söyledi.


  ‘Dr. Kelly intihar etmedi, öldürüldü’

İngiliz Parlamentosunun Liberal Demokrat milletvekili Norman Baker, hükümetin Irak’taki savaşı haklı çıkarmak için Irak dosyasını abarttığını söyleyen bilim adamı Dr. David Kelly’nin intihar etmeyip, cinayete kurban gittiğini söyledi.


  İngiltere’de hapishaneler dolmuş gibi

İngiltere’de ilk kez mahkûm sayısı, hapishanelerdeki yatak sayısını aştı. Cezaevlerindeki toplam yatak kapasitesi 81 bin 517 olan İngiltere’de, dün mahkum sayısının 81 bin 533’e ulaştığı açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri