Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

PSV, F.BAHÇE'Yİ BEKLİYOR

Şampiyonlar Liginde 23 Ekim Salı günü evinde Türk ekibini konuk edecek olan PSV Eindhoven'da bütün gözler bu maça çevrildi. Teknik Direktör Ronald Koeman, 'F.Bahçe Avrupa'da iyi maçlar çıkartıyor. Güçlü bir kadrosu var. Kupada iddiamızı sürdürebilmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyor" dedi.


PSV golcüsü Koevermans: 35 bin ateşli taraftarımız var

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'in ünlü oyuncusu Danny Koevermans iki takımında

Carlos: İstanbul'da camiler beni çok etkiledi

Roberto Carlos, bir İspanyol gazetesiyle yaptığı röportajda İstanbul'u ve özellikle de camilerini övdü.


  Galatasaray 102. yaşını kutladı

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 102. yılı, bir dizi etkinlikle kutlandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen programa, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri ile çeşitli branşlardan çok sayıda sarıkırmızılı sporcu katıldı.


  Beyonce konserinde kamera yasağı

Fenerbahçe Kulübü, 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında 24 Ekim Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek Beyonce konseri için izleyicilere uyarılarda bulundu.


  Türk imamlar Alman papazlara 6-1 yenildi

Almanya'nın Dortmund kentinde Türk imamlarla Alman papazlar arasında yapılan futbol karşılaşmasını papazlar 6-1 kazandı.


  Yeni Asya, Moral FM'e gol yağdırdı: 11-1

7. İGDAŞ Geleneksel Basın Dostluk Futbol Turnuvası başladı. Yeni Asya, grubundaki ilk maçında Moral FM'i 11-1 yenerek turnuvada iddialı olduğunu gösterdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri