Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

PSV golcüsü Koevermans: 35 bin ateşli taraftarımız var

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'in ünlü oyuncusu Danny Koevermans iki takımında şartlarının eşit olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, iki sezon önce Fenerbahçe'ye karşı yapılan maçı hatırladığını belirterek, 23 Ekim Salı günü yapılacak olan maçın çok zorlu geçeceğini söyledi.

Fakat kendileri için çok önemli olan bu mücadeleyi kazanacaklarını iddia etti. Takım olarak Fenerbahçe maçının önemini bildiklerini belirten Danny Koevermans şunları söyledi:

"Şanslarımız eşit Fenerbahçe'yi yenmek için büyük çaba göstereceğiz.Uluslararası maçlar gerçekten zorlu geçer. Burada ilk maçlar en zor maçlar. Fenerbahçe'yi yakinen tanıyorum. Fenerbahçe gerçekten iyi ve güçlü bir takım. Avrupa'nın iyi takımlarından biri. Fenerbahçe'nin kadrosunda dünyaca ünlü futbolcular bulunuyor. Roberto Carlos gerçekten klas bir futbolcu. Kezman da ondan aşağı değil. Ama biz de güçlüyüz. 35 bin kişilik ateşli taraftarımızın önünde Fenerbahçe'yi 1-0 yeneceğimizi düşünüyorum. İyi ve zevkli bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi'nde deneyimimiz oldukça fazla olması da avantajımız. İç saha maçları kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Türk seyircilerine iyi, kaliteli ve zevkli bir futbol izleteceğimizi belirtmek isterim. Şuan itibari ile duyumlarımıza göre biletlerin tamamının satıldığını öğrendik. 35 bin kişi önünde avantaj bizden yana gözüküyor."

21.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  PSV, F.BAHÇE'Yİ BEKLİYOR

  PSV golcüsü Koevermans: 35 bin ateşli taraftarımız var

  Carlos: İstanbul'da camiler beni çok etkiledi

  G.Saray'ın rakibi Ankaraspor

  Galatasaray 102. yaşını kutladı

  Beyonce konserinde kamera yasağı

  Türk imamlar Alman papazlara 6-1 yenildi

  Yeni Asya, Moral FM'e gol yağdırdı: 11-1


 Son Dakika Haberleri