Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Şanlıurfa Kültür ve San’at Haftası faaliyetleri belli oldu

Şanlıurfa 17. Uluslarası Kültür ve San’at Haftası faaliyetleri belli oldu. Buna göre 3 gün sürecek faaliyetin açılışı 25 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde valilik önünden Balıklıgöl’e dostluk ve kardeşlik yürüyüş ile başlayacak.

Açılış töreni konuşmalarından sonra yerli ve yabancı halk oyunları gösterilerinin yer alacağı Balıklıgöl Anfi Tiyatro alanında Kültür Bahçesi açılışı, belge töreni ve Mahmut Nedim Konağı Restorasyonu ile Şanlıurfa Kalesi çevre düzenlemesi projelerinin başlatılmasıyla devam edecek.

Ardından akşam saatlerinde El-Ruha Otel’de ŞURKAV’ın 17. Kuruluş Yıldönümü Kokteyli, 17 Yıllık ŞURKAV faaliyetlerinin tanıtımı, ŞURKAV eski başkanlarına hizmet ödülü verilecek. Ödüllerden sonra Yesevi Sanat Topluluğu bir konser verecek.

Faaliyetin ikinci gününde ise ŞURKAV Bayraktar İlköğretim Okulu ile Sağlık Ocağının açılışı, daha sonra Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatçı araştırmacı yazar Ali Tuzcu tarafından hazırlanan 1835-1935 yılları arasında fotoğraflarla Şanlıurfa sergisi yer alacak. Balıklıgöl Anfi Tiyatrosu’nda Brezilya Savunma Sanatı gösterileri yer alacağı faaliyetten sonra aynı günün akşamında Anadolu Güzel Sanatlar Müzik Lisesi bir konser verecek.

22.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hattatlar buluşuyor

  Şanlıurfa Kültür ve San’at Haftası faaliyetleri belli oldu

  Hatay’da bağlama kursu


 Son Dakika Haberleri