Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Esad döndü, Şam çark etti

Suriye Enformasyon Bakanı Muhsin Bilal, Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın Ankara ziyareti sırasında Türk yetkilileriyle sınır ötesi harekât konusunu görüşmediğini söyledi.Sana haber ajansının bildirdiğine göre, Bilal “Türkiye’nin kuzey Irak’ta PKK’ya karşı girişeceği muhtemel harekat, Esad’ın görüşmelerinde gündeme gelmemiştir” dedi.


ABD, PKK tuzağına düşmesin!

ABD’nin saygın gazetelerinden Wall Street Journal (WSJ), Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin son derece önemli olduğunu ve bu ilişkilerin her iki ü

Hamas hükümeti eski sözcüsü: Gazze bir hata idi

Hamas hükümetinin eski Sözcüsü Gazi Hamad örgüt tarafından Gazze’nin ele geçirilmesinin bir hata olduğunu ileri sürdü. Bu arada, Gazze şehrinde, Secai


  ABD, Bağdat’ı bombaladı

Amerikan güçlerinin, Irak’ın başkenti Bağdat’ın Sadr semtinde düzenlediği hava saldırısında ölenlerin sayısı 13’e çıktı. Polis kaynakları, dün sabaha karşı düzenlenen saldırıda yaralı sayısının da 52 olduğunu bildirdi.


  İran: En iyi yöntem diyalog ve işbirliği

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, Irak’ın kuzeyinde yaşanan güvenlik sorununun çözümü için en iyi yöntemin “diyalog ve güvenlik işbirliği” olduğunu söyledi.


  Irak Parlamentosundan işgüzarlık

Irak meclisi, Türkiye’nin muhtemel sınır ötesi harekatını “askeri tehdit” olarak nitelendirerek kınadı.


  Şensoy ABD’ye döndü

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy, ABD’deki Ermeni tasarısıyla ilgili gelişmelerin Türk halkında büyük sıkıntı ve infial oluşturduğunu ve bunları anlatacağını belirterek, “Ümidim odur ki, bu uyarılara lüzum kalmadan şu anda gözüktüğü kadarıyla zaten rüzgarlar ters yönden esmeye başlamıştır” dedi.


  Papa, dünya dinleriyle buluşacak

Katolik dünyasının ruhanî lideri Papa 16. Benediktus, bugün İtalya’nın Napoli şehrinde Müslüman, Musevi, Hristiyan ve Mecusiler (Zerdüşt dini) dahil dünya dini liderleriyle buluşuyor.


  Malezya’nın ilk astronotu geri döndü

Malezya’nın ilk astronotu, iki tecrübeli Rus kozmonotuyla Yer’e döndü.


  Discovery için geri sayım başladı

Amerikan uzay mekiği Discovery’nin uluslararası uzay istasyonuna fırlatılışı için geri sayma işlemi başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri