Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

AKP borçlanma rekortmeni

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığında kurulan 58. ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başında bulunduğu 59. ve 60. AKP hükümetleri, Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı.


Sudan, petrolde işbirliğine sıcak

Günde 600 bin ton varil petrol üretimi olan Sudan, Türkiye ile özellikle petrol konusunda işbirliğine sıcak bakıyor.

Batı Asya’da yabancı yatırımda birinciyiz

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) tarafından hazırlanan 2007 Dünya Yatırım Raporu’na göre, Türkiye, Batı Asya’da en çok yaba


  Çiftçinin umudu yeni hasat dönemi

Küresel ısınma ve kuraklık sebebiyle bu yıl ektiği üründen yeterli miktarı ve kaliteyi alamayan çiftçinin, artık yeni hasat döneminin kazancına umut bağladığı bildirildi.


  ‘Akbil’e yeni tarife adeta gizli zam’

İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin Akbil tarifesindeki değişikliğini değerlendiren Tüketiciler Birliği Başvuru Merkezi Başkanı Uğur Zincir; “Yeni tarife, gizli zamdır” dedi.


  LS traktörü Anadolu ile Türkiye’de

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Anadolu Motor, LS traktörlerinin distribütörü oldu.


  Bilişim STK’ları: Esas zaafımız Telekom’a bağımlılık

Bilişim STK’ları, yayınladıkları bildiride, esas zaafın haberleşmenin sadece Türk Telekom’un alt yapısına bağımlı olmak olduğunu savundular.


  Grevimiz, hakkımızı alana kadar sürecek

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan, işverene yaptıkları görüşme çağrılarının ‘’geri adım atma’’ şeklinde değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, ‘’Greve gitme nedenlerimiz ortan kalkana kadar grevimiz sürecek’’ dedi.


  Afra mağazaları, Makromarket’e devredilecek

Kombassan Giyim Gıda Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret AŞ tarafından ‘Afra’ markası ile işletilen perakende satış mağazalarının, Şeref Makromarket San. ve Tic. A.Ş’ye devredilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.


  YDK: TTK kömür üretiminden çekilsin

Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile ilgili son raporunda, 2 milyar 630 milyon YTL konsolide bilanço zararı göz önüne alınarak, kurumun ‘taş kömürü üretim alanları ve birimlerinin özel sektöre devredilmesi’ teklif edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri