Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray UEFA'da 3 puan arıyor

Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu’ndaki ikinci maçında bugün İstanbul’da İsveç’in Helsingborg takımını konuk edecek. Ali Sami Yen Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Leslie Dean yönetecek.

Karşılaşma D Smart'tan şifreli olarak naklen yayınlanacak. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Fransız temsilcisi Bordeaux’ya 2-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, kendi seyircisi önünde Helsingborg’u yenerek hem moral kazanmanın, hem de iddiasını sürdürmenin planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılılarda Helsingborg karşılaşması öncesi Ayhan, Özgürcan ve Okan’ın sakatlıkları sürerken, Linderoth, Sabri ve Hakan Şükür’ün ise oynayabilecek durumda oldukları açıklandı. Ayrıca, dün yapılan antrenmanda kasığından sakatlanan Uğur’un tedavisi de sürerken, bu oyuncuyla ilgili kararın maç öncesi verileceği bildirildi.

Galatasaray, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde bu sezon 6. Avrupa Kupası maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, Alman çalıştırıcı yönetiminde geride kalan 5 maçta 3 galibiyet alırken, 2 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray, bu sezon oynadığı Avrupa maçlarında rakip kalelere toplam 12 gol atarken, filelerinde ise 8 gol gördü. Feldkamp, yönetimindeki ''Cim Bom'', oynadığı tüm Avrupa Kupası maçlarında gol atmayı başarırken, aynı zamanda hepsinde de gol yemesiyle dikkati çekti. Öte yandan Galatasaray, Avrupa kupalarında 203. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, geride kalan 202 Avrupa Kupası maçında 74 galibiyet ve 78 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 266 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 298 gole engel olamadı. ‘Namaz da kıldık, oruç da tuttuk ama şampiyon da olduk’ Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Hakan Ünsal, gazeteci Fatih Altaylı’nın sözlerini sürpriz bulmadığını belirterek, “Galatasaray’dan neden gönderildiğimi ben zaten biliyordum. Fatih Altaylı bunu geç de olsa itiraf etti. Ne mutlu bana ki, dini yaşayan bir futbolcu olduğum için Galatasaray’dan gönderildim. O zaman da hiç üzülmemiştim, şimdi daha da mutlu oldum” dedi. Ünsal, şunları söyledi: "Bizim dönemimizdeki takımın oyuncu kalitesi çok iyiydi. Fakat bizim bir farkımız vardı, inanç birliği yapmıştık ve bu şekilde takımı bir yerlere getirmiştik. Tüm takım olarak birbirimizi çok seviyorduk ama inanç birliği bizi daha kuvvetli bir birlikteliğe ulaştırmıştı. Biz, Namaz da kıldık, oruç da tuttuk ama şampiyon da olduk.” Hem de dört sene üst üste. UEFA Kupasını ve Süper Kupa’yı aldık."

08.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünyaya rezil olduk

  Hezimet UEFA'da birinci haber oldu

  Demirören Pazartesi basınla buluşacak

  G.Saray UEFA'da 3 puan arıyor

  Efes, deplasmanda Maccabi karşısında


 Son Dakika Haberleri