Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mülteciler için sürekli çözüm

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Filistinli mülteciler sorununa “adil ve sürekli çözüm” bulunmasını istedi. Ban, Ürdün’ün başşehri Amman’da düzenlenen BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) konferansının açılış konuşmasında, “Mülteciler sorununun adil ve sürekli çözümünün Filistin-İsrail anlaşmazlığının barışçıl çözümünün bütünleyici bir parçası olması gerektiğini biliyoruz” dedi.


Kosova’nın statüsü Brüksel’de görüşülecek

Kosova birlik ekibi, nihaî statüyle ilgili bugün yapılacak ek müzakerelere katılmak için Brüksel’e gitti. Ek müzakerelere arabuluculuk eden, Temas Gru

Gerçek görüşmeler Annapolis sonrası

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, ABD Başkanı George Bush’un önerisiyle Annapolis’te Filistinlilerle yapılacak uluslar arası toplantının süreci harekete g


  Gazetecilere PKK yasağı

Irak’ın kuzeyindeki bölgesel yönetim, medyayı “Türkiye ile krizi şiddetlendirmek” ile suçlayarak, gazetecilerin PKK terör örgütünün kamplarını ziyaretini yasakladı.


  Terör ve sivil kayıplar azaldı

Irak’ta terör saldırılarının Hazirandan bu yana azaldığı bildirildi.


  Saakaşvili’den AGİT’e dâvet

Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, öne alınan cumhurbaşkanı seçimini izlemek üzere binlerce Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilâtı (AGİT) gözlemcisini ülkesine dâvet etti.


  Müşerref: Seçimler 8 Ocak’ta yapılsın

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in seçim komisyonuna genel seçimlerin 8 Ocakta düzenlenmesini tavsiye edeceği bildirildi.


  Sarkozy’e güven azaldı

Fransızların, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’ye olan güvenlerinin son bir ayda 5 puan azalarak yüzde 51’e, Başbakan François Fillon’a olan güvenlerinin ise 3 puan azalarak yüzde 41’e gerilediği bildirildi.


  Hindistan’ın gözü Mars’ta

Uzay araştırmalarının hız kazandığı ve Hindistan ile Çin arasında gizli bir rekabetin yaşandığı bu dönemde, Yeni Delhi Mars’a uydu göndermeyi planlıyor.


  Kasırga felâketi: Ölü sayısı 5-10 bin olabilir

Bangladeş’i vuran Sidr kasırgasında ölenlerin sayısının 5 bin ile 10 bin arasında olabileceği bildirildi.


  Hugo Chavez 7. kez İran’da

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, İran’ı 7. kez ziyaret ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri