Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avrupa bizi konuşuyor

A Milli Takımının deplasmanda Norveç'i 2-1 yenmesi Avrupa'da geniş yankı yaptı. Alman basını, Türkiye'nin Norveç zaferini ''Bir yükten kurtulundu'' başlığıyla verdi. Basın, Terim'in yaşlanan Hakan Şükür'den vazgeçtiği ve böylece takımı ağır bir yükten kurtardığı belirtildi..


Terim: Baskı yapmayın

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Artık bir adımımız kaldı. İnşallah Çarşamba günü de ne fazla baskı altında tutan, ne kaygıyı az yaşatan, k

Yusuf: Maça gelemeyenler bize dua etsin

Norveç maçında ilk defa milli olan Yusuf Şimşek, "Çarşamba günü seyircimizi maça bekliyoruz, gelemeyenlerin de dualarıyla bizi desteklemelerini istiyo


  Norveç zaferini Gökhan sağladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç'i yendiği maçtaki performansıyla beğenilen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan'ı överek tavsiyelerde de bulundu.


  Ampute Millî Takımı yenildi

Antalya'da devam eden Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında Türkiye, yarı final maçında Özbekistan'a 2-1 yenilerek, final şansını yitirdi.


  Bosna maçına Hollandalı hakem

A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 21 Kasım Çarşamba günü Bosna Hersek ile oynayacağı maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Eric Braamhaar yönetecek.


  UEFA'dan Selçuk Dereli'ye görev

FIFA Kokartlı Türk hakemlerden Selçuk Dereli'ye UEFA'dan uluslararası karşılaşmada görev verildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri