Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bursa’da coşkulu açılış

Bursa’da Yeni Asya’nın şanına yakışan kültür merkezi açılışı yapıldı. Bizim Kitap Mağazaları ve Kültür Merkezi’nin açılışı, Çancılar Caddesi No: 66 adresinde, gazetemiz İmtiyaz sahibi Mehmet Kutlular tarafından yapıldı.

Bizim Kitap Mağazaları ve Kültür merkezi açılışına Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Timür, Mustafa Yılmaz, Ali Göllü ve Genel Müdür Recep Taşçı ile çok sayıda Yeni Asya okuyucusu katıldı. Ayrıca çevre illerden de gelen Yeni Asya okuyucuları dikkat çekti.

Açılışa dua ile başlandı ve daha sonra Kültür Merkezi açılış kurdelesini Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Tak, Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı birlikte kesti.

Bursa’nın en hareketli ve merkezi mevkilerinden biri olan, Çancılar caddesi girişinde hizmet verecek olan Bizim Kitap Mağazaları, dinî eserler, çocuk kitapları, düşünce-araştırma, aile-sağlık, kişisel gelişim, psikoloji, tarih-biyografi, güncel-siyaset ve öykü-roman kategorilerinde geniş kitap yelpazesiyle hizmet verecek.

Ayrıca açılışa özel olarak beş yüz dergi ve kitap gelen müşterilere tanıtım olarak, hediye kitap verildi. Bütün kitaplarda % 30 indirim yapılan mağazada, araştırmacı yazar İslam Yaşar okuyucularıyla buluştu ve kitaplarını imzaladı.

Kültür Merkezi olarak da Yeni Asya Derneği Gençlik Merkezi, Risâle-i Nur Enstitüsü, Yenisiad ve Yeni Asya Gazetesi Bursa Temsilciliği bulunuyor.

Hüseyin HİÇDURMAZ / BURSA

10.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bursa’da coşkulu açılış

  Karagöz’e tescil girişimi

  Ünlü çizgi ustası Vehip Sinan sanal ortamda

  İstanbul’da bir “İslâm Kültür Başkenti”

  İpek Yolu’nda “Bayrampaşa” galası


 Son Dakika Haberleri