Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Görüş

Sivas'ın derdi para

Süper Ligde bu sezon aldığı sonuçlarla büyük bir sürpriz yapan ve ligde ilk yarının bitmesine bir hafta kala puan cetvelinde lider G.Saray'ın arkasından gelen Sivasspor'un şimdilik şampiyonluğu düşünmemesinin nedenleri arasında ekonomik darboğaz en büyük engel olarak açıklandı. Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması''na konuk olarak katılan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, büyüklerin tavsiyesine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

RİSK ALALIM MI?

Otyakmaz, "Devre arası yapacağımız takviyelerle belki yukarılara oynamaya devam edeceğiz ama daha çok uzun yolumuz var. Sabırlı olmaya gayret ediyoruz. Sizlerden tavsiye almaya da ihtiyacım var. Mesela önümüzdeki devre arasında yeni güçlü transferler yapıp, maddi güçlerimizi sonuna kadar zorlayarak yine yukarılara mı oynayalım. Yoksa hazır 34 puan gibi bir puanı da garantilemişken, çok fazla risk yaşamayacağımız gençleştirme çabalarına mı ağırlık verelim" dedi.

BORÇ ALTINDAN KALKARIZ AMA..

Ekonomik sıkıntıları olduğunu ancak bugüne kadar toplanan puanlardan gelen gelirlerle borcun altından kalkabilecek durumda olduklarını belirten Otyakmaz, "Daha iyi şeyler yapabilmek için bütçemizi geliştirmek istiyoruz. Bu güne kadar yakaladığımız başarıyla taraftarlarımıza ve şehrimize güven telkin ettiğimize inanıyorum. Sivaslıların peşimizden geleceğine eminiz" diye konuştu.

BÜLENT UYGUN'UN ANISI

Geçtiğimiz günlerde 'Şampiyon olmak istemiyoruz' açıklamasını yapan Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun bu toplantıda bu konuya açıklık getirerek şu anısını anlattı: "1992-93 sezonu'nda o dönem teknik direktörümüz olan Güvenç Kurtar ile birlikte Kocaelispor olarak liderdik. Ligin bitmesine 6 hafta kala 4 puan da öndeydik. Takım şampiyonluk havasına girince bir anda bütün takım strese girdi ve elimize kadar gelen şampiyonluğu kaybettik. Ayrıca şampiyonluğa oynandığı zaman takımdaki belli başlı oyunculara hemen transfer teklifleri gelmeye başlıyor ve söz verilen büyük paralar nedeniyle maçlara tam konsantre olamıyorlar. Bize karşı iyi oynama diyenler, aman dikkat et sakatlanma diyenler, oyuncuların kafasını karıştırıyor ve konsantrasyonunu bozuyor. Ben de her futbolcu satılıktır ama adam satmam diye bunun için söylüyorum."

KORE TAKIMINDAN MAÇ TEKLİFİ

Antalya'da 26 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında kamp yapacak olan Güney Kore 1. lig takımlarından Pohang Steelers, Sivasspor ile özel maç yapma teklifinde bulundu.1 Altın Adam Yarışması''ın ödül törenine katılan Güney Kore ekibi yetkilileri, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşerek tekliflerini bildirdiler.

Erol DOYURAN

19.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

 Son Dakika Haberleri