Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ASLANTEPE 49 YIL BİZİM

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Aslantepe Ali Sami Yen Stadı'nın üst kullanım hakkı için devletle 49 yıllığına anlaştıklarını belirterek, ''Yeni stadımızda belli adette maçlarda milli takımlarımıza hizmet edeceğiz. Bunun dışında ancak bizim onayımızla başka bir takım stadımızda maç yapabilir'' dedi.


G.Saray'ın kulağı Atina'da

UEFA Kupası'nda E, F, G ve H gruplarında maçlar bugün oynanacak. A, B, C ve D gruplarda 5. ve son maçlar ise 20 Aralık Perşembe günü oynanacak ve grup

Beşiktaş Bosque dâvâsını kaybetti

İsviçre Federal Mahkemesi'nde bir süredir görüşülen Del Bosque ile Beşiktaş arasındaki alacak davasında, mahkeme siyahbeyazlıları tam 8,5 milyon dolar


  Efes, Milano'ya konuk oluyor

Efes Pilsen, Avrupa Ligi 2007-2008 sezonu (B) Grubu'nda 9. maçında, bugün İtalya'nın AJ Milano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.


  Gökhan ayın altın adamı oldu

Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda düzenlenen ''11 Altın Adam Yarışması''nda, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül Ekim ayının altın adamı seçildi.


  Ersun Yanal 46 yaşını kutladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a antrenman sonrası sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.


  Dondurucu soğukta kros seçmeleri

Edirne'de düzenlenen Okullar Arası Kros Merkez İlçe Birinciliği Seçmeleri'nde eksi 3 derecede koşan minik öğrenciler zor anlar yaşadı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri