Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞAMPİYON OLAMAYIZ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Şampiyonluk bizim için hayal ötesi. Çünkü maddi imkanlarımız kısıtlı. Belediyeden alacağımız 100 bin YTL'nin dışında bir imkanımız yok. Taraftarımızın hasılatı ve geliri de yok. Sadece Lig TV ve İddaa ve forma gelirinden gelen paranın dışında herhangi bir kaynağımız yok. Dolayısıyla bazı futbolcularımızı satmayı düşünüyoruz" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ikinci yarıdaki hedeflerinin UEFA'ya katılabilecek bir sıralamada yer almak olduğunu belirterek, ''Şampiyonluk bizim için hayal ötesi. Çünkü o maddi imkanımız maalesef şu an için yok'' dedi. Uygun, akrabalarını ziyaret etmek amacıyla geldiği Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ikinci yarıda takımda çok fazla değişiklik yapma imkanının bulunmadığını, maddi imkansızlıkların kendilerini zor duruma soktuğunu söyledi.

PARAMIZ YOK

Maddi sıkıntıları aşmak için futbolcularını satmayı düşündüklerini kaydeden Uygun, şöyle konuştu: ''Bizim imkanlarımız kısıtlı. Belediyeden alacağımız 100 bin YTL'nin dışında bir imkanımız yok. Taraftarımızın hasılatı ve geliri de yok. Sadece Lig TV ve İddaa ve forma gelirinden gelen paranın dışında herhangi bir kaynağımız yok. Dolayısıyla futbolcumuzu satmayı düşünüyoruz. Takımımda ilk 11'de oynayan Petkoviç, Yasir, Sedat ve Balili gibi 4 futbolcum da 6 ay boyunca benimle birlikte olmayacak, sezonu kapadılar. Böyle bir ortamda ikinci yarıdaki hedefimiz açıkçası UEFA'ya kalabilmek, yani içerdeki maçları kazanıp, deplasmanda da bir iki maçta galip gelebilmektir. Şampiyonluk bizim için hayal ötesi. Çünkü o maddi imkanımız maalesef şu an için bizde yok.''

LİGE DAMGASINI VURDU

İlk yarıda gösterdiği performansla Sivasspor'un lige damgasını vurduğunu belirten Uygun, elde ettikleri başarının son derece sevindirici olduğunu belirterek, şunları söyledi: ''Bizim açımızdan baktığınızda Sivasspor, lige damgasını vuran, oynadığı futbolla, Sivas'ın duruşuyla, yapısıyla, tarzıyla bir ekol yarattı. Dört büyüklerin yaşadığı bazı kaoslar, özellikle de Trabzonspor'un yaşadığı kaos çok fazlaydı. Fenerbahçe Avrupa'da büyük başarılar elde etti, ligde de konum itibariyle bizimle aynı puanda ki başarılı gidiyor. Galatasaray birçok sorunla uğraşmasına rağmen başarılı durumda. Beşiktaş'ta Ertuğrul hocanın yeni olması takımı yeniden tanıyıp, yapılanma içine girmiş olması da uzun vadede büyük başarı getireceği düşüncesindeyim. Bu sezon her zamankinden daha çekişmeli, daha aktif, agresif ve şaşaalı geçiyor diye düşünüyorum.''

AMİGOLUK YAPTIM

Çocukluğunda Sakaryaspor'un amigoluğunu da yaptığını kaydeden Uygun, şunları söyledi: '' Tribünlerde Oğuz'lara, Tuna'lara, Aykut'lara, Emin'lere tezahürat yaparak büyümüş çocuklarız. Bunun içinde Hakan Şükür, Zafer ve Şaban Yıldırım gibi evlatlarıyla birlikte tribünlerdeydik. Hatta onlara top toplayan insanlardık" dedi.

27.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞAMPİYON OLAMAYIZ

  SAĞLAM: Hakem hataları olmasıydı bugün liderdik

  Fenerbahçe ilk yarıda vuruyor

  Yattara'nın 1 YTL dahi alacağı yok

  Holosko'ya İngiliz Charlton talip oldu

  G.Saraylı Bouzid'in sponsoru Lotto

  Trabzon Doğan Holding'le anlaştı

  Hamza: Herkes güreşmemi istiyor

  Yeni Kadir Has Stadını Platini açacak

  13 yaşında Türkiye 2.'si oldu


 Son Dakika Haberleri