Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Vefatının 71. yıldönümünde Mehmet Âkif’i anıyoruz

İstiklal Marşı şairi Mehmet. Âkif’i, vefatının 71. yıldönümünde anıyoruz. Bugün Âkif için, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından sat 10.00’da İstiklal Marşını yazdığı mekân olan Ankara’da Taceddin Dergahında bir tören düzenlenecek.



Türküler gibi kilimlerin de hikâyeleri var

Yün iplik, kök boya kullanımı, zarif dokumasıyla dünyaca tanınan ve 50’ye yakın motif ve deseni bulunan Şırnak kilimlerinin neredeyse her birinin ayrı bir hikayesi var.



Ebru sergisi ilgi gördü

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 İletişim ve Paylaşım Gurubu ebru ve kaligrafi sergisi açtı. Yerel Gündem 21 toplantı salonunda gerçekleşen sergi açılışına, Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Müftüsü Bekir Gerek ile Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Uğural, Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan ve davetliler katıldı.



Türk sinemasının rekorlu vedası

Türk sinemasının gişede başarı gösteren iki filmi “Kabadayı” ile “Beyaz Melek”, 2007 yılına rekorla veda etmeye hazırlanıyor. Şener Şen’in başrolünü üstlendiği “Kabadayı”, 10 günde 920 bin izleyiciye ulaşırken, “Beyaz Melek” filminin 40 günlük seyirci sayısı 1 milyon 503 bin 214 oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri