Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

RONALDO'YA TALİP OLMADIK

Fenerbahçe Kulübü, ''gazetelerde yer alan transfer haberlerinin tümünün yalan olduğu ve kulübün bir transfer çalışmasının bulunmadığı'' açıkladı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, gazetelerde dün yine Ronaldo, Gilberto ve benzeri birçok futbolcuyu transfer edeceklerine dair haberlerin yer aldığı vurgulanarak, ''Mevcut transfer haberlerinin tamamı yalandır. Çünkü şu an itibari ile kulübümüzün herhangi bir transfer çalışması yoktur'' denildi.


Selçuk Şahin: Ligde tüm önemli rakiplerimizi yendik

Fenerbahçe'li futbolcu Selçuk Şahin, lig ve Şampiyonlar Ligi maçları göz önüne alındığında, oldukça zorlu bir dönemden en az hatayla ayrıldıklarını, l

Ligin en hızlı golcüsü Umut Bulut

Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısında en erken golü Trabzonsporlu Umut Bulut attı.


  İbrahim Akın İstanbul Büyükşehir Belediye'de

Beşiktaş, İbrahim Akın'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transferiyle ilgili gelişmeleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.


  Basketbolda yurtdışına antrenör transferi

Türk basketbol antrenörü Hakan Demir, İsviçre'ye transfer oldu. Hakan Demir, İsviçre 1. Basketbol Ligi'ndeki Sion Herens takımıyla sözleşme imzaladı.


  Patlayıcı madde atan taraftar para cezası aldı

Erzurum'da, bir futbol maçında sahaya yabancı madde atan taraftara, 6 ay süreyle spor müsabakalarını seyirden men ve bin 316 YTL para cezası verildiği bildirildi.


  Hagi: En güzel golüm Türkiye'ye

Romenlerin karpatların maradonası eski milli futbolcusu Gheorghe Hagi 17 yıllık milli maç serüvenini albüm yaptı.


  Yeni G.Saraylı Emre A.Gücü'ne veda etti

Galatasaray ile anlaşan ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacak olan Emre Güngör, Ankaragücü'nden ayrılmasının nedeninin para olmadığı belirterek, ''Bugüne kadar sahip olduğum her şeyi Ankaragücü'ne borçluyum'' dedi.


  G. Saraylılar fidan dikecek

Galatasaraylılar, Kemerburgaz Metin Oktay Hatıra Ormanı'na 12 bin 500 fidan dikecek.


  Hidayet, Knicks'e patladı

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında New York Knicks'i 110-96 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 26 sayıyla tamamlayarak, takımının en skorer ismi oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri