Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bermek resmen aday

Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığını ilk açıklayan isim Ayhan Bermek oldu. Bermek, "Yalnızca başkanlığa değil, Türk futbolunun geleceğine, ilerlemesine, ahlâkına adayım. Temiz futbola, ekonomik ve sportif başarıların istikrarına ve devamına adayım'' dedi.

Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak genel kurul toplantısı öncesi, başkanlığa adaylığını ilk açıklayan isim Ayhan Bermek oldu. Futbol Federasyonu'nun eski yöneticilerinden Ayhan Bermek, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, başkan adayı olduğunu açıklarken, ''Futbol Federasyonu başkanlığına adayım. Yalnızca başkanlığa değil, Türk futbolunun geleceğine, ilerlemesine, ahlakına adayım. Temiz futbola, ekonomik ve sportif başarıların istikrarına ve devamına adayım'' dedi.

BANA GÖRE BU GEMİ SU ALIYOR

Futbol kamuoyunun karşısına ilk kez çıkmadığını ve daha önce de aynı başkanlık yarışında bulunduğunu anlatan Bermek, ''Tarih tekerrürden ibaret diye sözler var ama bunlar önemli sınavlar. Tarih insanları sınar. Türk futbolu hak ettiği yere gelecek. Ben; bilim, ahlak ve adalet için adayım. İki defa adaylık denemiş bir aday adayı olarak karşınızdayım. Bizler aynı gemideyiz ve ben geminin su aldığı iddiasındayım'' diye konuştu.

KİMSE ENTRİKA ÇEVİRMESİN

Açıklamasına, ''Vereceğim mesaj; kimse kapalı kapılar ardında başkanlık seçiminin entrikalarını çevirmesin. Ben buradayım'' diye devam eden Ayhan Bermek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bugüne kadar hangi başkan çıkıp da plan açıkladı. Açıklayan ile alay edilen bir ülkedeyiz. Yılmayacağım. Yaşadığım müddetçe açık konuşacağım. Oylarıyla Türk futbolunun kaderini belirleyecek gruplara, Türk futbolunun içinde olanlara, inisiyatif almalarını rica ediyorum. Yeni adayları ortaya koymalarını bekliyorum. Türk futbolunun önünde bir seçim var. Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiği inancı içindeyim.''

BEN, DAMDAN DÜŞEN ADAMIM

Ayhan Bermek, daha önce seçimlere katılmış ve kaybetmiş biri olarak kendisini, 'Damdan düşen adam' olarak nitelendirirken, ''Ben, damdan düşen bir adamım. Hatalar tekrar edilirse tarih tekerrür eder. Bunun için seçimi kaybettiğim günüden beri çok temkinliyim'' ifadesini kullandı. Başkanvekilim Uğur Dündar Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nu bir hükümet kabinesine benzettiğini anlatan Ayhan Bermek, kendi kabinesinin kimlerden oluşacağıyla ilgili olarak, ''İhtisas sahibi insanlarla temas halindeyim. İzin verirseniz isimleri bende gizli. Güdümlü olmadığımın işareti olarak tek isim Recep Özelli'yi veriyorum. Başkan vekilliği için de ısrarım sürüyor. Temiz futbol için, bu kanseri ortadan kaldırması için Uğur Dündar diyorum'' dedi.

24.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bermek resmen aday

  Fenerbahçe'den gol yağmuru

  Basketbolda 3 Türk takımı 2. tura yükseldi

  F.Bahçe Ülker'in Atina'da zor sınavı

  Lotto Bobo'ya sponsor oldu

  Bermek destek istedi


 Son Dakika Haberleri