Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bermek destek istedi

Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda düzenlenen "11 Altın Yarışması" gerek katılım sayısı bakımından, gerekse davet edilen konuklar açısından bir hayli renkli geçti. Gözler, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli Futbol Federasyonu Genel Kurulunda aday olması beklenen Panosonic'in Türkiye temsilcisi işadamı Ayhan Bermek'e çevrildi. Daha önce girdiği iki seçimde başkanlığı kılpayı kaçıran Bermek, "Şu aşamada adayım demek saygısızlık olur" dedi. Ancak ısrarlı sorular karşısında, "Genel kurul delegeleriyle kendimi güçlü hissettiğim anda, kamunun desteği, sivil destek, spor basını çok önemli rol oynayacak" diyerek adaylığına yeşil ışık yaktı.

CAS'TA DAVA REKORU BİZDE

Toplantının bir diğer konuğu ise Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Üyesi Av. Kısmet Erkiner oldu. Erkiner, CAS'ta şu anda Türkiye'nin davalı ve davacı olmak konusunda rekora koştuğunu söyledi. Erkiner, " ''Geçen ay 9 duruşma vardı, 3'ü Türk kulüpleriyle ilgiliydi. Bu davalarda Türk kulüpleri davacı durumundadır. Çoğu parasal ihtilaflardır. Türk kulüplerinin vicdanen haklı olduğu kararına varsanız bile 'getirin kayıtları' dediğinizde kayıtlarla bu ödemeleri yaptığınızı ispat edemediğiniz için kaybediyorsunuz. Avrupa'da zaten 'Türkler zaten borçlarını ödemeyen insanlardır' imajı yerleşmiş" diyerek birçok davayı kaybettiğimizi kaydetti.

HAKEMLER KULAKLIĞI SEVDİ

Geçen sezon yılın hakemi seçilen FIFA kokartlı Fırat Aydınus ise toplantıya ödülünü almak için geldi. Genç hakem, sezonun ikinci yarısında takmaya başladıkları kulaklıklara alışmaları için biraz süre geçmesi gerektiğini kaydederek, ''Sezonun ikinci yarısındaki maçlara çok yararlı olduğuna inandığım kulaklıklarla çıkmaya başladık. Belli avantajları yakalayabilmek için alışma süreci geçmesi gerekiyor. Çünkü çok komplike bir alet, avantajlar getirecektir'' dedi.

BANK ASYA'YA SİVAS ÖNERİSİ

Futbolda Birinci Lig'in yeni sponsoru Bank Asya'nın Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser ise "1. Lige sponsor olduk. 18 takımın 2'si dışında 16'sı Anadolu takımı. 1. Ligde yaşanan mücadelenin yanında olmak istedik. Futbolun sadece süper ligden ibaret olmadığını göstermek istedik" dedi. Keser, jüriden gelen Sivasspor'a sponsor olarak, Türkiye'nin makus talihini yenmesine yardımcı olun" şeklindeki bir öneriye ise, "İlginç bir öneri. Banka Asya olarak yıllardır Anadolu girişimine destek veren aktif bir banka olarak elbetteki bir Anadolu kulübünün başarılı olmasını yürekten destekleriz. Üzerinde durulmaya değer bir öneri" şeklinde cevap verdi.

Erol DOYURAN

24.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bermek resmen aday

  Fenerbahçe'den gol yağmuru

  Basketbolda 3 Türk takımı 2. tura yükseldi

  F.Bahçe Ülker'in Atina'da zor sınavı

  Lotto Bobo'ya sponsor oldu

  Bermek destek istedi


 Son Dakika Haberleri