Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerji faturası büyüyor

Altın Madencileri Derneği (AMD) Başkanı Ümit Akdur, “Dünyadaki fiyat artışlarına paralel olarak Türkiye’nin metal ve enerji faturası durmadan büyüyor. Çünkü Türkiye dünya enerji ve metal ithalatında önemli bir oyuncu” dedi.


Millî gelir 500 milyar doları geçebilir

Türkiye’nin gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) bazında milli geliri, 2007 yılının son çeyreğinde büyüme hızı yüzde 2,6’yı geçerse, ilk kez 500 milyar do

Gübre desteği arttırılmalı

Tarımsal verimlilik ve üretimde kalitenin arttırılması amacıyla çiftçiye kimyevi gübre temin eden Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinin


  Kocaeli, yatırımda öncü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin her köşesinde sürdürülen yatırım atağı, aylık olarak yayınlanan İnşaat-Yatırım Dergisi’nin Şubat ayı sayısına konu oldu. Yatırımlardan övgü ile bahsedilirken, Kocaeli’de yapılan çalışmaların ve yatırımların adeta öncü olduğu ifade edildi.


  Muğla, tanıtım atağında

Muhteşem kültürü ve çevre güzellikleriyle yılda ortalama 3 milyon turist ağırlayan Muğla, Ege’nin açık hava müzesi olarak da değerlendiriliyor. Muğla, benzersiz kültür ve turizm değerlerini daha yakından tanımak isteyenler için, İstanbul’a geliyor.


  Tarım dışı kullanılan arazilere yeni düzenleme

AKP Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, 11 Ekim 2004 tarihinden önce gerekli izinler alınmadan tarım dışı kullanıma açılan arazilerin, istenilen amaçla kullanımına imkân sağlanmasını öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığına sundu.


  Ünlü iktisatçılar Türkiye’ye gelecek

Uluslararası Ekonomi Birliğinin 3 yılda bir düzenlediği Dünya Ekonomi Kongresinin 15’incisine, Türkiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri