Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kocaeli, yatırımda öncü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin her köşesinde sürdürülen yatırım atağı, aylık olarak yayınlanan İnşaat-Yatırım Dergisi’nin Şubat ayı sayısına konu oldu. Yatırımlardan övgü ile bahsedilirken, Kocaeli’de yapılan çalışmaların ve yatırımların adeta öncü olduğu ifade edildi.

KOCAELİ İVME KAZANDI

Kentsel dönüşüm, spor tesisleri atağı, konut hamlesi, kültür merkezleri, sahil düzenlemeleri gibi konulara değinen dergi, Kocaeli’nin çehresinin değiştiğini ifade etti. Haberini, “Yatırımlar Kocaeli’de İvme Kazandı” başlığı ile veren dergi, kent genelinde sürdürülen çalışmalarla ilin sorunlarına neşter vurulduğunu, çehresinin değiştiğini, adeta yenilendiğini dile getirdi. Yapılan yatırımlar sayesinde Kocaeli’nins cazibe merkezi haline geldiğini anlatan dergi, okuyucularına Kocaeli’ni gezip görmeleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

ÖRNEK PROJELER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yapılan röportaja da geniş yer veren İnşaat ve Yatırımlar Dergisi, özellikle bazı projelerin Türkiye’ye örnek oluşturduğuna dikkat çekti. Bilim merkezi, Sekaray gibi projeleri ele alan dergi, ilklere imza atılarak büyük bir aşama kaydedildiğini söyledi.

Yeni Asya / İZMİT

11.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Enerji faturası büyüyor

  Millî gelir 500 milyar doları geçebilir

  Gübre desteği arttırılmalı

  Türkiye’nin kredi notuna OECD katkısı

  Kocaeli, yatırımda öncü oldu

  Muğla, tanıtım atağında

  Tarım dışı kullanılan arazilere yeni düzenleme

  Ünlü iktisatçılar Türkiye’ye gelecek


 Son Dakika Haberleri