Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Galatasaray'ın tur günü

Temsilcimiz UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında bugün Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Bay Arena Stadında saat 18.00'da başlayacak mücadeleyi Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. D Spor karşılaşmayı şifreli olarak naklen yayınlayacak. Tur için G.Saray'a gollü beraberlikler yetiyor.

Galatasaray, UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında bugün Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Leverkusen Bay Arena Stadında saat 18.00'da başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. D Spor karşılaşmayı şifreli olarak naklen yayınlayacak. Galatasaray, İstanbul'daki ilk maçta rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı. Her türlü gollü beraberlikte temsilcimiz bir üst tura çıkacak. Alman teknik adam Feldkamp'ın İstanbul'da son 5 dakikada görev verdiği Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln'e bugünkü maçta ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

AVRUPA'DA 207. KARŞILAŞMA

Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 42, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 206 maç oynadı. 2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 206 Avrupa Kupası maçında 75 galibiyet ve 79 yenilgi alırken, 52 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

21.02.2008


 

Carlos: İsteyen varsa öğüt veriyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, El Mundo gazetesinde dün yayımlanan demecinde, ''Fenerbahçe'de kendimi baba veya büyük abi gibi hissetmek istemiyorum'' dedi.

Fenerbahçe'de çok saygı duyulan biri olduğunu ''ancak öncelik istemediğini'' vurgulayan Carlos, ''İsteyen varsa öğüt veriyorum. Futbolu bırakma sürecinin daha başlangıcındayım ve bırakmak istemiyorum. Kendimi halen genç gibi hissediyorum ve bunun iyi bir şey olduğuna inanıyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

BURADA TARAFTAR ÇOK TUTKULU

''Neden Türk futbolunu seçtin'' sorusuna Carlos, ''Zico'nun telefonunun ya da buradaki Brezilyalıların kararımda etkili olmadığını söylersem yalan söylemiş olurum. Ayrıca tutku ile yaşanan futbol benim hoşuma gidiyor. Burada taraftar çok tutkulu. İnanılmaz bir şey'' cevabını verdi. Carlos, Fenerbahçe'de çok kaliteli futbolcuların bulunduğunu da kaydetti.

21.02.2008


 

Hidayet 12, Mehmet 16 sayı buldu

Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda Detroit Pistons'ı 103-85 yenerken, milli basketbolcu 12 sayı kaydetti.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan Türkoğlu, maçı 12 sayı, 6 asist ve 4 ribauntla tamamlayarak, galibiyete katkı sağladı. Utah Jazz, sahasında Golden State Warriors'ı 119-109 yenerken, milli basketbolcu Mehmet Okur, 16 sayı kaydetti. Okur karşılaşmaya ilk 5'te başladı ve 38 dakika forma şansı buldu.

21.02.2008


 

Eczacıbaşı Novara karşısında

Eczacıbaşı Zentiva Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 1. tur rövanş maçında bugün İstanbul'da İtalya'nın Asystel Novara ekibiyle karşılaşacak.

Eczacıbaşı Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak ve TRT-2'den naklen yayınlanacak maçı Eldar Zulfugarov (Azerbaycan)-Silvian Lungu (Romanya) hakem ikilisi yönetecek. Temsilcimiz ilk maçı 3-0 kaybetmişti.

21.02.2008


 

Lincoln oynamalı

Ülkemizi yurt dışında her zaman başarıyla temsil eden G.Saray, son 10 yılda Avrupa'da 100 takım arasında 18. sırayı aldı. Avrupa Futbol İstatistikleri internet sitesinin yapmış olduğu araştırma sonunda takımların oynadıkları maçların zorluk derecelerine ve aldıkları neticelere göre sıralamada, Real Madrid ilk sırada bulunuyor. Bu sıralamada Beşiktaş 55, F.Bahçe 79. sıralarda kendilerine yer buldu. Leverkusen takımı G.Saray'ın bu kalitesine bakıldığı zaman daha aşağıda bir takım. İlk maçta da görüldüğü gibi G.Saray bu takımı gol bulamamasına rağmen sahadan sildi. Eğer G.Saray, Leverkusen'e elenirse sürpriz olur. Deplasmanda da olsa G.Saray bu takımı eleyecek güçte. Ayrıca Almanya bizim evimiz gibi. Gurbetçiler G.Saray'ı yalnız bırakmayacaktır.

Maceralı Konya maçında sakatlanan iki oyuncudan Mehmet Topal G.Saray'ın şu anda en formda oyuncularından birisi ve bu maçta çokta lazım olan bir oyuncuydu. Feldkamp'ın bu maçta Lincoln'e yer vermesi gerekli. Lincoln, Almanya'dan gelme ve ayrıca Leverkusen'le de özel bir anısı olduğu için bu maçta hırs yapacaktır diye düşünüyorum.

Said Okur

21.02.2008


 

Uğur'un kırılan dizi ameliyatla düzeltildi

Galatasaraylı Uğur Uçar, dün sabah saatlerinde ameliyat oldu.

Konyaspor ile oynanan erteleme maçında dizinden sakatlanan genç futbolcu, sabah saatlerinde Prof. Dr. Ömer Taşer ve ekibi tarafından Acıbadem Hastanesi'nde başarıyla ameliyat edildi. Uğur'un kırılan diz kapağı düzeltilerek sabitlendi. Uğur, Cuma günü tabur edilecek.

21.02.2008


 

Bursaspor taraftarı: F.Bahçe'yi yeneriz

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçı kazanacağına inanıyor.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ankete şu ana kadar katılan 4 bin 232 kişinin yüzde 75'i sahadan Bursaspor'un galip ayrılacağı yönünde oy kullandı. Yüzde 20'si ise maçı Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde görüş bildirdi.

21.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri