Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İspanya Roberto Carlos'un attığı golü tartışıyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos'un, Real Madrid'de oynadığı dönemde attığı bir gol, Youtube sitesinde bir matematikçi tarafından ''imkansız'' kabul edilirken, taraftarlarını da şaşırtıyor.

Bir taraftar, Roberto Carlos'un matematik kralı olduğunu iddia ederken, bir diğeri bunun yetenek olduğunu, hiçbir şeyin imkansız olmadığını ifade ediyor.

MATEMATİK KURALLARI ALT ÜST

AA muhabirinin, Youtube sitesinden derlediği bilgiye göre, Carlos'un Real Madrid'de oynadığı dönemde, şu an İspanya ikinci liginde mücadele eden Tenerife'e attığı gol, bir matematikçiye araştırma konusu oldu. Carlos'un, ceza sahası dışındaki aut çizgisinden attığı golün açısını hesaplayan matematikçi, bunun, matematik kurallarını alt üst ettiğini iddia ediyor.

İMKANSIZ DEĞİL, YETENEK

Matematikçiye ait görüntüyü izleyen futbolseverlerin, bu gole verdiği tepkiler ise hayli ilgi çekici. Sergio adlı bir taraftar matematikçiye katılmadığını, ''Üzgünüm ama hiçbir şey imkansız değildir'' sözleriyle belirtirken, ''leondreaq'' rumuzlu bir kullanıcı, ''Hey, görüntüdeki adam, sesini kes. Bu bir yetenek, matematikle açıklayamazsın'' diyor.

27.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupada final gibi derbi

  Servet ayın altın adamı

  Beşiktaş'a 2 farklı galibiyet lâzım

  İspanya Roberto Carlos'un attığı golü tartışıyor

  G.Saray'da Hasan Şaş hastanelik oldu

  Schumacher Ferrari'yi beğendi

  Hakemler dikkat!


 Son Dakika Haberleri