Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakemler dikkat!

BankAsya 1.Lig'de her rakım artık futbola değil sonuça bakmakta. Bu saatten sonra sonuç ve galibiyetler önemli. İstanbul ve Mardin artık prestij maçlarına çıkmaktalar. Ligden düşecek 3.ncü takım son haftalara kadar belli olmayacak gibi görünüyor. Boluspor, İstanbul deplasmanından 1-0 lık sonuçla puanını 32'ye çıkarttı. Giresunspor 43.ncü dakikada 10 kişi kalmasına rağmen maçın son dakikasına kadar galip götürdüğü karşılaşmadan beraberlikle ayrıldılar. Diyarbakır, Elazğı 2-1 mağlup ederek hem ilk 6 için, hemde süper lig için emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Ligin üstü kaynar kazan, dibi ise ateş çemberi gibi. Antalya ve Kocaeli yenişemedi. Eskişehir, Kartalı tek golle devirerek liderlik koltuğuna oturdu. Sakarya ise inatçı takipçiliğini devam ettiriyor. Karşıyaka deplasmanda Samsu'u 21 mağlup ederken Karadeniz ekibi iyce dibe vurdu. Feyyaz Uçar'lı Altay, Mardin galibiyetiyle havaya girdi. Ve ilk 6 için neden olmasın mesajını yolladı. Gaziantep B.Bld Sakarya deplasmanında 32 mağlup oldu.O da düşme tehlikesini yakından hissediyor.

Ligde her takımın yeri değişebilir. Kimisi küme düşmeye aday olurken, kimisi ilk 6 için yukarılara çıkabilir. Malatya, Elazığ ve Samsun'un acilen toparlanması gerekir. Yoksa tehlike çanları çalmaya başlayacak. Tekrar hatırlatıyorum, tüm kulüplerin şikayetçi olduğu hakemlerin düdüklerini doğru ve isabetli çalmalarını özellikle bu kritik dönemde bekliyoruz.

Said Yalçın

27.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupada final gibi derbi

  Servet ayın altın adamı

  Beşiktaş'a 2 farklı galibiyet lâzım

  İspanya Roberto Carlos'un attığı golü tartışıyor

  G.Saray'da Hasan Şaş hastanelik oldu

  Schumacher Ferrari'yi beğendi

  Hakemler dikkat!


 Son Dakika Haberleri