Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yavaşlama sinyalleri güçleniyor

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, “Yavaşlayan bir ekonomide hızla artan cari işlemler açığının oluşturduğu risk giderek ciddiyet kazanmaktadır. Ekonomik büyümeye rağmen resmî işsizlik rakamlarının yüzde 10’un üzerinde olması bunu açık bir biçimde göstermektedir” dedi.


Teröre “dur” deme zamanı çoktan geldi

Terör sorununun ülkemizdeki siyasî istikrarsızlıklardan da beslendiğini ve bundan dolayı soruna orta ve uzun vadeli stratejik plan dahilinde çözüm get

MHP’li Melen: Ekonomide durgunluk tehlikesi var

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Mithat Melen, Türk ekonomisinin kırılgan olduğunu ve gelecek dönemde iktisadî durumun durgunluk tehdi


  Made in Türkiye marka olacak

Tekstil sektörü büyük bir toplantıya hazırlanıyor. 3 binden fazla işadamının katılmak için başvurduğu toplantıya, G. Antep, Denizli, Ankara, K. Maraş gibi çok çeşitli şehirlerden talep var.


  ABD’lilere peştemal giydirecek

ABD Başkanı George W. Bush ve İspanya Kralı Juan Carlos başta olmak üzere özel müşterilere havlu koleksiyonu hazırlayan Bursa’da kurulu Forza Teksil, ünlü sinema oyuncusu Demi Moore’nin de aralarında bulunduğu seçkin müşteriler, lüks yatlar ve 7 yıldızlı oteller için peştemal koleksiyonları hazırlamaya başladı.


  Kalkınma Bankası Türkiye’ye geliyor

Financial Times gazetesi , Avrupa Yeniden Yapılanma ve Kalkınma Bankası’nın Türkiye’ de daha büyük bir rol oynamayı değerlendirdiğini yazdı.


  Kamu alacaklarının tahsilinde uzlaşma imkanı

5736 sayılı ‘’Bazı Kamu Alacaklarının Uzlaşma Usulü ile Tahsili Hakkında Kanun’’la, ihtilâflı kamu alacaklarının tahsil edilmesi amacıyla mükelleflere, bir kez daha vergi kanununun uzlaşma hükümlerinden yararlanma imkânı tanınıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri