Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Şehit sayısı 27 oldu

Genelkurmay Başkanlığı, “Irak’ın kuzeyinde sürdürülen harekâtın başlangıcından itibaren en kapsamlısı olan ve gece boyunca süren çatışmalarda 77 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini, 5 personel ile 3 geçici köy korucusunun ise şehit olduğunu” bildirdi. Böylece, operasyon başladığından bu yana şehit sayısı 27'ye çıkarken öldürülen terörist sayısı 230'a yükseldi.


Askerden talimat almak, gönüllü kulluktur

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Ragıp Duran, 28 Şubat sürecinde yaşanan brifingleri değerlendirirken, “Türkiye’nin en

CHP: Meclis kararı yok sayılsın

CHP ve DSP, üniversitelerde başörtüsüne serbestlik getiren 5735 sayılı “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair


  Tuzla tersanelerinde gerginlik

Ölümlü iş kazalarıyla gündeme gelen Tuzla Tersaneler Bölgesinde yolu trafiğe kapatarak eylem yapan bir gruptakiler, polisin müdahalesiyle gözaltına alındı.


  Dindarlaşmadan korkmayın

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, “Türkiye’nin dindarlaşması kaygı konusu olmamalı. Din iyi anladığımızda toplumsal barışı, sevgiyi, saygıyı bozan değil, aslında güçlendiren bir unsurudur” dedi.


  Polise “yetki ve sorumluluk” eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünün, ‘’Polise Görev, Yetki ve Sorumluluk Veren Mevzuat Uygulamalarına İlişkin Eğitim Projesi’’ (MUYEP) başladı.


  Alper Görmüş yarın hakim karşısına çıkıyor

Gazeteci yazar Ahmet Alper Görmüş hakkında, emekli Oramiral Özden Örnek’e ait olduğu iddia edilen günlüğe ilişkin haber sebebiyle açılan dâvâya yarın devam edilecek.


  Tapudaki rüşvete 136 yıl istendi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Keçiören 4. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğündeki “rüşvet” iddiaları üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.


  Soylu: Hükümet çiftçiyi unuttu

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, çiftçinin ihmal edildiğini söyledi.


  Yumula Baraj Gölü dondu

Kayseri’nin Yemliha beldesi yakınlarındaki Yamula Baraj Gölü dondu.


  Adapazarı’nda yıkım

Adapazarı’nda, Marmara Depremi’nde ağır hasarlı hale gelen 8 bina, çevik kuvvet ekipleri eşliğinde yıkıldı.


  Eriyen karlar tehlike saçıyor

Tunceli’de havaların ısınmasıyla birlikte çatılarda eriyen karlar tehlike saçıyor. Tunceli’de 5 katlı bir binanın çatısından düşen karlar park halindeki 3 aracın tavanını çökertti.


  Vakıflar Kanunu yürürlükte

5737 sayılı ‘’Vakıflar Kanunu’’, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanunla, yabancılar Türkiye’de mütekabiliyet esasına göre yeni vakıf kurabilecek.


  Kansere karşı ‘elma’ kozu

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Deneysel Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, ABD’de elma kabuğundaki ‘triterpenoids’ adlı maddenin, laboratuvar ortamında kanser hücrelerinin çoğalmasını engellediği veya öldürdüğünün tespit ‘ edildiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri