Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Riskler ve belirsizlik moral bozmasın

Sıkıntılı bir dönemden geçildiğine işaret eden Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, uzun vadede büyüme potansiyeline zarar vermeden kararlılığı devam ettirmenin yollarının aranması gerektiğini söyledi.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜGİK), Platin Dergisi işbirliğiyle düzenlediği “Genç Anadolu Yarışması ödül törenine katılan Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, belirsizliğin arttığı bir noktada bulunulduğunu belirterek, “Artan risklere ve belirsizliğe rağmen bence moralimizi bozmanın hiçbir alemi yok. Moralimizi bozmayalım” dedi. Sıkıntıların hep birlikte yaşandığını ifade eden Durmuş Yılmaz, “Bu sıkıntılı, risklerin, belirsizliklerin arttığı ortamdan, ekonomimizin orta ve uzun vadede büyüme potansiyeline zarar vermeden, ‘kararlılıklarımızı nasıl devam ettirebiliriz?’ sorusunun cevabını arayarak, yolumuza devam edelim’’ şeklinde konuştu.

TÜGİK Genel Başkanı Hazim Sesli de iç ve dış faktörler sebebiyle Türk ekonomisinin son aylarda durağan bir seyir izlediğini ifade ederek, ‘’İş adamları olarak bizler, yaşanan bu durgunluğu hissetmekte ve geliştirdiğimiz çözümlerle bu süreci en az hasarla atlatma çabası içerisindeyiz’’ dedi.

/ İSTANBUL

02.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şener: Ekonomi yabancılaştı

  Şubat ihracatı 10.7 milyar dolar

  Riskler ve belirsizlik moral bozmasın

  İstanbul’da, Şubat enflasyonu yüzde 0,13

  'Altın'a yatırım kazandırdı

  “Esnaf mağdur ediliyor”

  İhracatın, ithalatı karşılama oranı yükseliyor

  Serbest Bölgelere KDV müjdesi

  Irak, petrol şirketlerini açıklıyor

  Hazine, Mart’ta 3,8 milyar YTL borçlanacak


 Son Dakika Haberleri