Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KURADA CHELSEA ÇIKSIN

F.Bahçe'nin, Sevilla'yı eleyip, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinin ardından, eski kulüp başkanı Ali Şen, sarı-lacivertlilerin kupayı alacağını iddia etti. Şen, "Çeyrek finalde Chelsea'yi istiyorum" dedi. Yılmaz Vural ve Ziya Doğan, F.Bahçe'nin başarısını övdü.

Fenerbahçe'nin, Sevilla'yı eleyip, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinin ardından, eski kulüp başkanı Ali Şen, sarı-lacivertlilerin kupayı alacağını iddia etti. FB TV'deki bir programda görüşlerini açıklayan Fenerbahçe Kulübü'nün eski Başkanı Ali Şen, bu başarının kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın attığı temellerin getirdiği bir başarı olduğunu belirterek, ''21 Mayısta Moskova'dan Şampiyonlar Ligi kupası ile geri döneceğiz'' dedi.

CHELSEA BÜYÜK MARKA

Ali Şen, birçok kişinin çeyrek finalde rakibin Alman takımı Schalke 04 olmasını istediğini ifade ederek, şunları söyledi: ''Ben ise Chelsea ile eşleşmek istiyorum. Çünkü Chelsea büyük bir marka. Bugün Chelsea takımının içinde sürtüşmeler ve gruplaşmalar yaşanıyor. Bu bizim lehimize olur diye düşünüyorum. Büyük bir markaya karşı oynayan futbolcu daha fazla motive olur. Hele bir de ilk maç orada oynanırsa tur atlarız diye düşünüyorum.''

YILMAZ VURAL'IN YORUMU

Fenerbahçe'nin bu hafta ligde karşılaşacağı Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural da bu başarının Türk futboluna büyük bir katkı sağladığını kaydetti. Vural, ''Fenerbahçe şu anda bu seneki en güçlü konumunda. Hem oyuncu hem camia olarak üst düzeyde morale sahipler. Maalesef bu pozisyondaki Fenerbahçe ile karşılaşmak zorundayız. Sanırım Zico bize karşı as kadrosunu sahaya sürecektir. Muhtemelen stat da tıka basa dolacaktır. Puan almak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

ZİYA DOĞAN NE DEDİ?

Programa katılan bir diğer teknik direktör Ziya Doğan da bundan sonra çıkacak rakibin önemli olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe, rakiplerimizin hep büyütülmesi nedeni ile maçta ilk 10 dakikada panik içerisindeydi. 'Her şey bitti' dendiğinde ise oynamaya başladı ve Sevilla'nın üstün bir takım olmadığı anlaşıldı. Fenerbahçe, Sevilla karşısında 2. yarıda sergilediği futbolla Avrupa'da her takıma karşı oynar ve turu geçer. Ancak bu başarının ardından hemen final düşünmek hata olur. Hedefe adım adım gidilmeli. Fenerbahçe eğer final oynarsa bu Türk futbolu için bir devrim olur.''

08.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KURADA CHELSEA ÇIKSIN

  Terim: F.Bahçe büyük iş başardı

  Lige dönüş sancılı oluyor

  Galatasaray- Kayserispor

  Carlos, evden dışarı çıkmıyor

  Kasti harekete ömür boyu ceza

  Avrupa'da en çok F.Bahçe şaşırttı

  Filede G.Saray- F.Bahçe derbisi var


 Son Dakika Haberleri