Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Metro ‘Ara’sı sergi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ve Ara Güler’in 130 fotoğrafından oluşan “İstanbul’da Alın Teri” adlı serginin açılışında konuşan Güler, bir fotoğraf makinesi ve gözleri olduğunu ifade ederek, “1950’lerden beri ve hatta daha öncesinden itibaren hep sizin için etrafa baktım, şimdi bu baktığım ve çektiğim şeylerin sergisini burada göreceksiniz” dedi.



Şam Hutbesi önemini hâlâ koruyor

Bursa Yeni Asya Gençlik Derneğinde bir seminer veren gazetemiz yazarlarından Rifat Okyay, Bediüzzaman Said Nursî’nin doğu illeri seyahati, Şam-ı Şerif ziyareti ve Şam Emevî Camii’nde irad ettiği meşhur hutbeyi anlattı.



Duâ, başarının anahtarıdır

Sosyal Etüdler Derneği (SETÜD) tarafından organize edilen “İstemenin Esrarı” isimli konferansta konuşan Dr. Muhammed Bozdağ, duânın istemeye olan etkisinden bahsederek, “bir şeyi isterken bizim yapmamız gereken, onu Allah’tan dilemektir. Allah herkese, her duâya cevap vermektedir” dedi.



Sorularla Ermeni meselesi

Ermeni Meselesi, neredeyse bir buçuk asır önce kucağımızda bulduğumuz, bugüne kadar da taşımak zorunda olduğumuz bir mesele. Muhataplarının dışında pişirilen ve geliştirilen bu sorun, bin yıldır birbirine el kaldırmamış iki milleti bıçak sırtı gibi ikiye ayırıp, sönmeyen bir kin ve düşmanlık ateşini yakıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri