Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Türkiye Çanakkale’yi okuyacak

Çanakkale Zaferinin 93. yıldönümünü kutlamaya hazırladığımız bu günlerde yeni bir kampanya başladı: Türkiye Çanakkale okuyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler www.turkiyecanakkaleokuyor.com adresine girerek Çanakkale kitaplarından alabiliyor, Çanakkale kitaplarından çalışanlarına, arkadaşlarına, derneklere, çocuklara, yurtlara ve öğrencilere armağan edebiliyor ya da tavsiyede bulunabiliyor.

Çanakkale Zaferi’ni anmak için hazırlanmış poster, afiş ve kartpostalların da satıldığı sitede, Çanakkale’yi anlama çabasıyla yapılmış film, belgesel türü yayınlar da izlenebiliyor, Çanakkale türküleri dinlenebiliyor.

Türkiye Çanakkale’yi okusun diye hazırlanmış onlarca kitap raflarda okurlarıyla buluşmayı bekliyor. Bu kitaplara www.turkiyecanakkaleokuyor.com adresinden web satış sitelerinden, D&R, NT mağazalarından ve Türkiye’nin her yerinde bir çok kitapevinden ulaşmak mümkün. Kitapların satışa sunulduğu yerlerin listesi kampanya web sitesinde yer alıyor. Ayrıca 0 (212) 631 78 20 – (0 506) 460 75 75 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.

14.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Japonların sergi talebi

  Türkiye Çanakkale’yi okuyacak

  İmamlar sahnede


 Son Dakika Haberleri