Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş ile Trabzon 101. defa karşı karşıya

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasına lider olarak giren Beşiktaş, bugünkü Trabzonspor karşılaşmasını da kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş ile Trabzonspor'u 101. kez karşı karşıya getirecek mücadele, bugün saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

CİSSE YİNE OYNAMIYOR

''Kara Kartallar''da sakatlıkları süren Edouard Cisse ile İbrahim Kaş, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Kadroya alınması beklenen Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld ile ilgili kararı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek.

SARI KART ALARMI

Beşiktaş'ta, 3 futbolcu, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan, bugünkü karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor haftaya Olimpiyat Stadında oynanacak maçta forma giyemeyecek.

TRABZON'UN HEDEFİ

Son 2 sezonda 1-0 ve 3-2'lik galibiyetlerle Beşiktaş deplasmanından dönen bordo-mavililer, yine rakibi karşısında 3 puan alarak sahadan ayrılmak istiyor. Rubin Kazan Kulübü'ne transfer olan Gökdeniz'in yerine geçen haftaki Kasımpaşa maçında olduğu gibi Barış görev yapacak.Karadeniz ekibinde Tolga Seyhan ile Çağdaş Atan kart sınırında bulunuyorlar.

16.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'Yİ HAFİFE ALDILAR

  Carlos: Chelsea iyi bir eşleşme

  Beşiktaş ile Trabzon 101. defa karşı karşıya

  F.Bahçe Konya'da 3 puan peşinde

  Beko All Star 2008'e 53 bin oy geldi

  G.Saray kongresi haftaya ertelendi

  Formula'da 2008'in ilk yarışı bugün

  Mehmet ve Hidayet güldü

  Filede F.Bahçe-Beşiktaş derbisi


 Son Dakika Haberleri